Системата, която ни убива се променя!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
Maya

Мая Манолова и Майките, Слави и всички, които показаха, че „системата ни убива“ и днес се изправят пак срещу системата, която е в пълна мобилизация и тя се променя. До вчера нямаха полицай в малките населени места, но днес обаче има полицаи на входовете и изходите на градовете.

Репресивната машина се учи, тя също се променя и такива като Мая Манолова и Майките показваха къде куца системата и тя се променя като променя правилата на играта.

Демокрацията е отнета, Манолова и нейният екип „Изправи се БГ“ не могат да обикалят страната свободно и да градят структури и комитети, не могат да дават кураж на хората да се борят срещу заводите за боклук и да ги подкрепят. Иначе боклуци влизат в страната ни и не спират тировете да носят боклука на Европа.

Системата, която ни убива не спира да го прави и един от начините е да се сломи духът на народните будители и когато хората спрат да се борят те се предават и биват сломени от репресивният апарат. Кризата няма да спре и мерките най-вероятно ще продължат да се затягат, а такива като Мая Манолова ще бъдат поставени във физическа и психическа невъзможност да се борят като добавим и медийното заглушаване и ограничаването на възможността хората да се срещат и да се предвижват тези европейски ценности за които говорехме за Шенген някак си само за боклука не важат.

И така системата, която ни убива не спира да го прави, но хората са разделени и скоро много от тях ще бъдат сломени, но тази енергия прикована в шок и ужас в един момент ще се трансформира в народно недоволство и лидерите на промяната пак ще развеят знамената на свободата.

източник: blife.eu

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

КАК СТИГНАХМЕ ДОТАМ БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДА СЪБИРАМЕ ПАРИ ЗА СПИРТ ЗА ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ??? КАК??!

0 (0) Никой не знае колко обдишващи машини има в България. Но вече знам колко са купени от вашите доброволни пожертвования. Това, което правят #ЗАДОБРОТО е велико нещо. Те правят това, което трябваше да прави ДЪРЖАВАТА. изпитвамгняв. жалкозавсекикойтонеизпитва. Аз имам само един въпрос и се уволнявам от длъжността българин: Как […]
Kor313

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.