Стотици на протест пред парламента, искат оставката на кабинета заради мерките и злоупотребата с власт

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
protest

Поддръжници на ПП „Възраждане“ се събраха днес по обед пред сградата на Народното събрание, за да протестират и поискат оставката на правителството.

baner-zdrave

Сред демонстрантите, които са стотици, вече има и един задържан, съобщава bTV и публикува кадър на мъж, извеждан от периметъра на протеста от петима униформени. Според очевидци това е станало след явна провокация, след като мъже са опитали да пробият полицейския кордон.

Конкретният повод за протеста са мерките на управляващите във връзка с пандемията и разнопосочната информация. Според протестиращите кабинетът е некомпетентен, а информацията, която се дава в условията на кризата е разнопосочна и объркваща.

Полицията призовава с мегафони протестиращите да спазват дистанция. Някои от тях пък носят маски за лице с надпис „Управляват ни идиоти“.

Протестът пред Народното събрание се увеличава се вижда от кадрите на живо, които обикалят целия свят чрез социалната мрежа.

Business Here

Очаквайте подробности

Оф нюз, Фрог нюз, Петел, Би ти ви, Onovini

Стотици на протест пред парламента, искат оставката на кабинета заради мерките и злоупотребата с власт 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ДУМИТЕ НА ЕДИН БЪЛГАРСКИ ЛЕКАР: "ОЧАКВАМ ДА ИЗМРАТ МНОГО ХОРА, ЯКО ХОРА" (ВИДЕО)

() Това заяви днес д-р Венцислав Мутафчийски, в интервю пред Миролюба Бенатова, в предаването „ALTERNATIVATA“ по TV1. Цялото интервю може да гледате във видеото. видео: TV1, предаване: ALTERNATIVATA Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените Гласувай Average rating / 5. Vote count: Последвай ни и във фейсбук
мутафчийски