7-ТЕ НАЙ-РОМАНТИЧНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО ДА СЕ ТАГНЕШ С ЛИБЕТО СИ

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)


За да спечелиш сърцето ѝ, не е нужно да я водиш чак в Дубай

Казваш се Тишо. Минал си 30-те. Остават ти още едва 4 – 5 изпита, докато избуташ величествения бакалавър в УНСС и се превърнеш в гордостта на фамилията Пелтекови! Всъщност вече си нейната гордост, тъй като работиш в колцентър, изкарвайки около заветните 1000 лева, даже и повече. Чувстваш се напълно готов да изпълниш най-патриотичния дълг към Родината – а именно да встъпиш в граждански и църковен брак с цел преодоляване на демографските проблеми. И да доведеш съпругата си в бленувания двустаен на родителите си в столичния жк „Хиподрума“, а самите тях изпъдиш перманентно на вилата във Владо Тричков.

Вече мина месец, откакто си в романтична афера с черноока девойка – студентка по библиотекарско дело, – която чувстваш, че би била чудесна майка на твоите деца.

СЛЕДВАЩАТА ТВОЯ СТРАТЕГИЧЕСКА СТЪПКА Е ДА Я НАКАРАШ ДА СЕ ВЛЮБИ В ТЕБ ТАКА ПЛАМЕННО, ЧЕ ДА НЕ Ѝ ХРУМНЕ ИЗОБЩО ДА ПОГЛЕДНЕ ДРУГ ПОНЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 50 – 60 ГОДИНИ.

Сега трябва да я омагьосаш, за да изпитва неповторимо удоволствие от това, че ще има привилегията да замести в домакинството не кого да е, а твоята родителка орлица! Как най-сигурно може да постигнеш това? Разбира се, че като заредиш голфа с газ, като натиснеш педала на макс и заведеш твоето либе на 2 – 3 романтични пътешествия из най-удивителните натурални и културни прелести на Майка България! И не забравяй най-важното правило: не спазвайте никакви пътни знаци, защото те са само за глупаци.

Ето ги и самите 8 най-романтични географски точки, на които да заведеш твоята бъдеща любяща съпруга, за да се влюби безподобно в стабилното ти социално положение, в нежното ти шкембе и в бодрия ти ум, зареден с хиляди познания по всичко – дори и по теми, по които не знаеш нищо.

СИНЕМОРЕЦ

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е sin.jpg

Няма никакво съмнение, че край бурните води на Черно море любовта избухва с пълни сили, а бризът създава неповторим разкош, който ще ти помогне да впрегнеш либето си в любовен хомот. Природата в района на Синеморец е дива и неповторима. Сините морски вълни галят нежно склоновете на магическата Странджа. Река Велека в морето се влива. А сега си представиш как на този фон обливаш твоето момиче с 50-и фактор, за да остане все така нежно, гладко и ухаещо на какао!

СУТРИН ЛЮБОВ ЗА ЗАКУСКА, СЛЕДОБЕД НА ПЯСЪКА ЦАЦА, ЛЕДЕНА БИРА И ВАРЕНА ЦАРЕВИЦА ПОД ЖАРКОТО СЛЪНЦЕ. А ВЕЧЕРТА Я ПОЧЕРПИ С ЕДИН SEX ON THE BEACH В БАРА НА ПЛАЖА.

И под лунните дюни после заедно пребройте звездите, отдавайки се на нежности под звуците на морската серенада. 

КОПРИВЩИЦА

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е kop.jpg

Каквито и удобства да предлага съвременният мол, няма по-добра любовна подготовка от една нежна възрожденска разходка. Ходенето пеш по копривщенския калдъръм със сигурност ще накара всяка дама да закопнее за любовна сласт, докато планинският вятър вее косите ѝ, покрити с перхидрол. Копривщица предлага романтичен дух по всяко време на годината – и лятна прохлада, и зимен уют. Прекрасно място е за уикенд приключения, най-вече за хора с патриотични настроения.

Покажи ѝ красивите ренесансови фасади, както и уютния интериор на домовете на мустакати чорбаджии и знатни революционери. Излъжи я дори, че някога ще ѝ построиш в полите на Рила тъкмо такава вила. След разходката хапнете в някоя привлекателна кръчма и после право към къщата за гости, където край камината ще се отдадете на възрожденски страсти.

ЖДРЕЛОТО НА РЕКА ЕРМА

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е erma.jpg

Край зелените склонове на трънския край лъкатуши малката и живописна река Ерма. Един същински природен феномен, който ви отлепи завинаги от етикета „ерген“!

Красавицата Ерма в далечни времена, още преди милиони години, е образувала, величествени скалисти структури. Ждрелото ѝ представлява наистина чудна и романтична картина, като вашата девойка ще остане удивена от неповторимата скалиста гледка. Направете си пикник в региона и просто няма как да не остане госпожицата безкрайно доволна!

ПЕРНИК

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е per.jpg

Перник е удивителен град. Който не е бил в Перник, той не може да твърди, че е бил с жена. Това е мястото, където е светнала първата електрическа крушка у нас. Това е градът, движил икономиката на Царство България в продължение на десетилетия със своите рудници.

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО НАСЕЛЕНО МЯСТО У НАС, В КОЕТО ИМА КВАРТАЛ НА ИМЕ „МОНТЕ КАРЛО“. 

Заведи твоето девойче в Музея на минното дело – а иначе казано, в старите рудници. Покажи ѝ тежките условия, в които са работили здравите перничани от миналото, рискувайки своя живот в името на родния просперитет. Ако произходът ти не е от Перник – излъжи я, че дядо ти е от там. Така тя ще се почувства в стабилни винкелови обятия и ще остане завинаги твоя.

ПЛОВДИВ

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е shutterstock_284589146.jpg

В най-древния европейски град момичето си заведи. Купи ѝ някоя дрешка от Главната, както и някое друго сувенирче от Капана. След като ѝ накупиш сувенири и одежди, разходи я из античните атракциони. Покажи ѝ Римския стадион, където са се водили гладиаторски битки.  А след една романтична разходка в Стария град със сигурност ще изпробвате издръжливостта на хотелския матрак.

РИЛСКИЯТ МАНАСТИР

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е shutterstock_125269982.jpg

Честно казано, не знам какво им е толкова романтично на манастирите, но представителките на нежния пол обожават тези свещени локации. Купете си иконки, заведи я до пещерата на Свети Иван Рилски, където той живял е като отшелник.

РАЗХОДЕТЕ СЕ МАЛКО ИЗ ПЛАНИНСКИЯ ЛЕС И СЕ ПОРАДВАЙТЕ ДВАМА НА ВЪЗДУХА СВЕЖ.

А после отпрашете към някой рилски курорт, където ще ѝ покажеш какво е Бог!

ШИПКА

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е shutterstock_437785294.jpg

Няма по-романтична тръпка от това да развееш трибагреника с либето на върха на свободата! Докато вятърът вее величествения трикольор, тагнете се във Фейсбук за разкош. И именно там годежния пръстен ѝ поднеси, даже може и лайв да пуснеш, така че всички приятели да видят как предприемаш тази важна житейска крачка! Дори и тя да не се съгласи веднага, ти не се отчайвай. Покажеш ли ѝ всичките обобщени тук романтични локации, невъзможен би бил никой сърцераздирателен сценарий.

копирано от: goguide.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Бойко, как успя да го изговориш това?

0 (0) Гърците не забравят такива неща. Особено при проблеми с Турция. Хубаво, искал си да се похвалиш. Но не го казвай на глас. Не ми се мисли за последиците. Освен, че вече ти се подиграха. Пешка. копирано от: bg-voice.info Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените […]
боко

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.