Чудо! Домашната гроздова българска ракия лекува коронавируса

Споделете тази статия с вашите приятели!
()

В Китай от няколко дена твърдят, че са открили лек за коронавируса, но едва днес техни учени са установили, че всъщност лека е домашна гроздова ракия от България.

baner-zdrave

Според учените в Хуан сред които има и българин, само пилите от чудотворната българска ракия са излекувани напълно. А нашият доктор просто давал на болните по една лъжичка домашна ракия, която си носел от България, за да си сипва по една малка ракийка всяка вечер след тежко дежурство.

банер-728x90 (1)

Докато седял обаче в едно от нощните му дежурства му хрумнало, да пробва с ракия давайки я на пациентите, понеже от баба си в България знаел, че домашната ракия лекува всичко.

Сега от Китай искат да получат колкото се може повече литри домашно произведена гроздова ракия в България, за да могат да започнат мащабно лечение на всички болни в страната им.

За новината вече се е разчуло из лекарските среди и от Италия също искали да пробват с лечение на пациенти с домашната гроздова, на която като нищо ако излекува коронавируса всички по света ще и викат “чудото”.

Business Here

копирано от: edinnabulgaria.com

Чудо! Домашната гроздова българска ракия лекува коронавируса 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Прокуратурата погна Красимир Каракачанов

() Лидерът на ВМРО е разследван за милиони покрай далаверата с раздаването на българско гражданство. Специализираната прокуратура започна тотална проверка срещу министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Сензационната новина Alarma.bg научи от свои хора по върха на държавното обвинение. Проверката е по сигнал до бившия вече главен прокурор Сотир Цацаров, тъй като е […]
Каракачанов