Идеи за червена баня

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)

Никой луксозен интериор не е пълен без червено. Чудесна идея е да съчетаете червени плочки с черни и ако комбинацията е  правилно дозирана, ефектът може да бъде блестящ. Не се препоръчва да подреждате в банята плочки само в червено и черно. И двата цвята са енергично наситени и ще потиснат психиката на собственика на такава баня. Триото от черни, червени и бели тонове изглежда по-хармонично.

Правилната употреба на червени плочки във вътрешността на банята винаги е печеливш вариант. С негова помощ можете да зонирате помещението, да го “заредите” с енергия и топлина и същевременно да подчертаете неговата индивидуалност. Червените плочки за баня в комбинация с черни цветя ще изглеждат страхотно. Добавете златни орнаменти, за да предадете лукс на интериора. Червените плочки, комбинирани с мебели с текстура от дърво или кожа, ще направят дизайна изключителен. Производителите предлагат колекции, където червеното се допълва с разнообразие от цветове: от обичайната бяла и червена гама до необичайни комбинации със зелено и синьо. Можете да избирате керамични плочки от всякакъв цвят: от дълбоки, близки до кафяви тонове (бронз, теракота и т.н.), през хладна фуксия или малиново, до ярко оранжево-червени цветове.Изглежда страхотна комбинацията от бели плочки с контрастиращи червени акценти.

Използвайте въображението си и измислете ваши оригинални дизайнерски решения!

Винено червените нюанси ще създадат усещане за лукс в банята. Но те изглеждат добре в просторни помещения. Не допускайте доминирането на винените детайли. Изключение може да бъде баня в арабски стил, арт деко или бохемски стил.

Тези цветове вървят добре с бяло и бежово. Добра идея е разреждането на винения цвят в интериора и с акценти от сребро.

Източник: МАГАЗИН – ВСИЧКО ЗА БАНЯТА

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Ползваме енергийната система на соца, за 30 години не е построено нищо?

0 (0) Знам, че поемам огромен риск да не се харесам на много хора, но ще го напиша: Покрай енергийните и водни теми, тези дни си дадох ясно сметка колко много неща, които днес приемаме за даденост, са били изградени по време на соца… И още работят, при това добре… […]
язовир в България
BulgarianEnglishGreek