Кредит за студентска бригада

Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Най-важните фактори за одобрение или отказ на банковия продукт кредит за студентска бригада са няколко Те включват продължителността на работното място на студентската бригада, кредитната история, дохода на студента, възрастта на кандидата, ако той притежава собственост, дали е женен и възможността да представи гарант. В зависимост от критериите на всяка банка, студентът може или не може да отговаря на условията за банковите продукти. Има и банки, които не се занимават много с конкретен алгоритъм, фокусирайки се върху доходите на заявителя и на гаранцията, която е в полза на получаването на кредита.

baner-zdrave

Преди да направи кредитното решение банката или небанковата институция гарантира, че кандидатът има положителна кредитна история в ЦКР, че няма други кредити, и най-важното е, че той има подписан договор с бъдещия си работодател в страната, в която планира да замине на работа. Споразумението предоставя на кредитора цялата тази информация, със съгласието на заявителя. След това и в зависимост от случая и вътрешните правила на кредитора може да се премине към следващия етап или не. Таванът на кредита също се определя в зависимост от кредитоспособноста на кандидата. Ако той иска по-висока сума, може да избере съдлъжник, който от своя страна, ще предостави документ за доход и заедно те може да получат желаното одобрение.

След кредитна симулация следва стъпка 2, която се състои от представяне на оправдателни документи относно доходите или активите, наличието на други кредити, документи за самоличност и за брак. В зависимост от случая, могат да бъдат изискани и допълнителни актове, свързани с трудовия договор по отношение на промените и функциите. Следващата стъпка е подписване на договора за кредит, предварително анализиране на представените документи и предоставяне на сумата на кредита на заявителя. Последната и най-важна част е заплащането на кредита, то трябва да бъде съгласно подписания договор, но също така и съгласно договорените условия; финансовите институции внимателно наблюдават спазването на сроковете за плащане и положителната или отрицателната история на кандидата.

Източник: parite.bg

Кредит за студентска бригада 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

„Мис България 2019”: Съвременната жена трябва да бъде нежна, със стил и класа

()  „Човек трябва да се чувства добре в кожата си на първо място и да е щастлив, когато се види в огледалото. Съвременната жена трябва да бъде нежна, със стил и класа, с поведение, възпитание и да държи на външния си вид”. Това каза в интервю за предаването „Плюс – […]
мис България 2019