МВР предоставя бланка на декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
МВР

Бланката е прикачена под съобщението

За да се избегнат излишни струпвания и опашки от граждани пред общините и гишетата на дирекция „Български документи за самоличност“ за смяна на адрес и отразяването му в личните карти, спешен порядък бе изготвена бланка за декларация. Тя ще служи за представяне пред контролно-пропускателните пунктове в областните градове, които бяха изградени във връзка с изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването, с която се въвеждат нови противоепидемични мерки от 21 март 2020 г.

baner-zdrave

Припомняме, че от 00:00 часа днес на входовете и изходите на областните градове са изградени контролно-пропускателни пунктове, през които се допуска влизането и излизането на граждани само при възникнала неотложна необходимост – полагане на труд, здравословни причини или завръщане на постоянния или настоящ адрес.
Прикачени документи

СВАЛИ ОТ ТУК: Декларация(pdf – 62,00KB)

източник: МВР

МВР предоставя бланка на декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

България поиска от ЕС да не спазва Конвенцията за защита правата на човека

() Заради извънредните мерки България ще поиска временна дерогация на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи до края на извънредното положение. Съветът на Европа е бил информиран и от над 10 други държави, които иска временна дероганция на конвенцията. Това са Румъния, Латвия, Армения, Молдова, Франция, […]
бокич