Видове фризери и какво трябва да знаем

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)

Има различни видове фризери, които са подходящи за различни места, в зависимост от това, което търсите. Освен различни по-форма вече има и фризери, които са в цветове различни от така типичното бяло. И все пак, нека да видим какво може да ви е от полза.

Фризер под плота или фризер за вграждане. Това е фризер, който спада към уредите за вграждане в кухнята. Той изисква предварително плануване, преценка, качествена инсталация. Обикновено тези фризери са по-компактни и се инсталират както да пестят място в кухнята, така и за да останат скрити зад визията на избрания стил в обзавеждането.

Високи фризери. Те са високи колкото хладилници и дори могат да се сбъркат на външен вид като такива. Те имат повече вътрешни отделения от фризерите за вграждане. Много по-неудобни са за дома, защото изискват място, изискват да са захранени с много продукти, а и харчат повече ток. В този смисъл, те са подходящи за хранителни магазини, кухни в ресторанти, складови помещения, кухни в хотели и т.н. 

Хоризонтални фризери. Тези модели нямат толкова много вътрешни отделения като вертикалните високи фризери, а са просто големи кутии приготвени да замразяват храна от един тип, а вратата им е тип капак, който се отваря нагоре. Има и модели с кошници вътре, които позволяват поставянето на различни продукти. Този тип са подходящи за хранителни магазини, месарници, ресторанти и т.н.

Не трябва да оставате с впечатление, че фризерите под плот са единствените подходящи за домашната кухня. Напротив, има страхотни модели свободностоящи фризери в различни размери, които да пригодите във вашия дом. Такива модели може да са както вертикални, така и хоризонтални, но именно заради различните размери, можете да изберете най-подходящ за вас.

Източник: Магазин за бяла техника – vladives.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Предимства на битумните керемиди и какво трябва да знаем

0 (0) Много притежатели на лични къщи започват да залагат все повече на меките керемиди или т.нар. битумни покриви. Този факт се дължи на това, че те са изключително здрави и имат дълъг живот, според специалистите най-малко до 15, а някои достигат и до 35 години. Онова заради, което също […]
покрив
BulgarianEnglishGreek