БОРИСОВ, ти си популист и лъжец! ГЕРБ ще си продаде ли бронираните лимузини?

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Вчера Борисов изнесе поредният си истеричен и егоцентричен монолог. И хвърляше обвинения в демагогия и полулизъм! Какво всъщност каза Борисов?

baner-zdrave
Кирил Домусчиев Бойко Борисов 1024x576 1

Един от акцентите му бе, че ще „стиска“ милиардите от резерва „до край“. Че бизнеса не трябва да се оплаква, а олигарсите да си продадат мерцедесите и да платят заплатите на работниците си! Всъщност, Борисов тотално не разбира за какво става дума! Необходимите мерки в подкрепа на бизнеса, които и БОЕЦ предложихме не се отнасят за олигарсите, а за стотиците хиляди семейни, малки и средни фирми – гръбнака на българската икономика и заетост, които са застрашени от фалит в кризата причинена от коронавируса и неадекватните действия на правителството на мафията!

Тези фирми и бизнесмени нямат Мерцедеси за по половин милион лева, а имат баничарки, с които превозват продукцията и обслужват бизнеса си. Тези същите и пълнят хазната, за да има какво да дава и раздава Буда, да има за пенсии, както и за заплати и бонуси на държавните служители.

Да има и за нов самолет, за да вози бистишките тигри и тн. Борисов обаче никога не е мислил за тях, негова грижа и мисъл винаги са били неговите авери, олигарсите, като Пеевски, Домусчиев, Гергов, Златев, Минев и тн. Сега, когато тоталната гнилост и некадърност на управлението е пред очите на обществото, Борисов измества фокуса към омразните на хората олигарси, с които той иначе до вчера се прегръщаше и целуваше. И тук е мръсният популизъм, с който Борисов замазва очите на българите!

БОРИСОВ иска Златев да си продаде Мерцедеса, но не иска от Златев да плати над 10 МИЛИАРДА ЛЕВА дължими данъци, които Лукойл са укрили от както ГЕРБ управлява! При милиарди оборот всяка година Лукойл не са платили НИТО ЕДНА СТОТИНКА данък печалба в България! Затова Чаушев, ортака на Златев в Лупйл подари Къща в Барселона на любовницата на Бойко Борисов!
Ето ти, Бойко, пари за пенсии, за заплати на лекари, за нови болници! ЗАЩО НЕ ГИ ТЪРСИШ И ИСКАШ?

Business Here

Той не иска Златев да си плати милиардите, а ни баламосва с евтини популистки приказки за мерцедеси и майбаси!
БОРИСОВ иска Домусчиев да си продаде Мерцедеса за двеста хиляди, но не иска Домусчиев да внесе в хазната десетките милиони, които дължи, като неустойка за неизпълнените приватизационни договори!

БОРИСОВ иска олигарсите да си продават колите (бълха ги ухапала), но не иска да върнат източените над 16 МИЛИАРДА ДДС, които БОЕЦ разкрихме? И няма как да иска, защото и той и котерията му ще трябва да връщат огромната част от тези милиарди!
БОРИСОВ иска Гергов да си продаде Мерцедеса, но не иска Гергов да върне онези 43 милиона, които самият Борисов му подари за дупката във Варна!

БОРИСОВ иска Пеевски да си продаде Мерцедеса, но не иска от Пеевски да върне милиардите, които самият Борисов наля в офшорките му! Не иска Пеевски да върне стотиците милиони, които пак Борисов наля във фирмите му през ББР! Не иска Пеевски да върне и милионите, които българите плащат за охраната на Пеевски, която пак Борисов му осигури!

БОРИСОВ иска от олигарсите да си продават колите, но САМИЯТ ТОЙ защо не продаде Къщата в Барселона и не върне парите? Защо не върне и милиардите, одрани от бизнеса и бюджета за десеттте години мутренско управление?

БОРИСОВ реве как щяял да стиска парите за да има за здраве, но самият ТОЙ ОТКРАДНА ЕДИН МИЛИАРД И ПОЛОВИНА от резерва на Здравната каса и обрече на смърт хиляди българи!
Да припомним на БОРИСОВ и че партия ГЕРБ си купи две бронирани лимузини за стотици хиляди лева, с нашите пари, за да се вози Вожда! Сега ще ги продаде ли, за да има пари за пенсионерите?
Хора, това, че Борисов си мисли, че с два тъпи лафа, малко фалшива загриженост и циркаджилък може да ви манипулира и баламосва, само показва, че този индивид и останалите мутрагени ни мислят за аборигени!

Управляват ни най наглите и алчни престъпници!
Незабавна оставка и изриване на мафията. Мафията не може да ни спаси от нищо, мафията убива!

източник: boec-bg.com

БОРИСОВ, ти си популист и лъжец! ГЕРБ ще си продаде ли бронираните лимузини? 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

В България се задава голяма вълна от безработица

() Bceĸи дeн в бюpaтa пo тpyдa в cтpaнaтa ce peгиcтpиpaт пo 1300 дyши, ĸaтo в пocлeдния дeн нa минaлaтa ceдмицa тoвa ca били 1301 дyши. Oт въвeждaнeтo нa извънpeднoтo пoлoжeниe бeзpaбoтицaтa e зaпoчнaлa pязĸo дa нapacтвa, ĸaтo пpeди тoвa в нoвopeгиcтpиpaнитe нa дeн ca били нaпoлoвинa. Toвa пoтвъpди в […]
Worker Turning Power Switch On A Industrial Machine