ДА СЕ СМЕЕМ ЛИ, ДА ПЛАЧЕМ ЛИ? В ПАРЛАМЕНТА СИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СА ГЛУПАЦИ!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
Парламент

Оказва се, че в този тежък момент единствено президента е адекватен! Тази картина бе очертана по време на дебатите по наложеното именно от президента вето. Тази кризисна ситуация се оказва, че върховната власт в държавата се упражнява от глупаци? Тъжно, но до този извод стигнаха самите депутати.

Управляващите обвиниха опозицията, че е внесла глупави предложения, но те ги били подкрепили! От опозицията пък попитаха как се наричат хората, които подкрепят глупави предложения?

На целия този цирк се оказа, че Цвета си е помислила, че Павел Шопов я е харесал! За да стане циркът пълен Цвета даде думата на Спас Гърневски и познайте какво се случи? Ами циркът се превърна в нещо като заведение за хора с психични отклонения?

Тежко и горко ни! Тежко и горко на тези, които си мислят, че тези люде се интересуват за живота и здравето им! Днес онази фраза на онзи политик, който не вярвал, че е станал министър е по-актуална от всякога!   

източник: otupor.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Осман Октай пред Фрог: Президентът да се готви за временно кризисно правителство

0 (0) Поведението на премиера вчера по време на неговата пресконференция ясно показва тежка стресова ситуация не само в обществото, но и при управляващите. От чутото стигнах до извода, че президентът Румен Радев трябва да готви служебен кабинет.Това каза пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай. Той уточни: Бойко Борисов […]
Osman Oktai 22

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.