Държавните санаториуми спират да работят

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
3
Снимка: БГНЕС

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и обявеното от Народното събрание на Република България извънредно положение, „Профилактика, рехабилитация и отдих“ ЕАД преустановява предоставянето на своите профилактични и рехабилитационни услуги. Противоепидемичната мярка е въведена за срок до 29 март 2020 г. и важи за всичките 17 хотела на дружеството, съобщиха от дружеството.

baner-zdrave

Припомняме, че на 13 март министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповед, с която до 29 март се преустановяват посещенията в увеселителни и игрални зали, дискотеки, барове, търговски обекти и центрове, заведения за обществено хранене, с изключение на магазините за хранителни стоки, аптеките и дрогериите.

Държавните санаториуми спират да работят 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спазвайте инструкциите за пазаруване в магазините, зоват от Сдружението за модерна търговия

() В координация с Националния оперативен щаб се въвежда временен ред за пазаруване в търговските обекти в България. Във всички магазини ще бъдат поставени инструкции за реда на влизане, пазаруване и напускане на обекта. Това гласи изявление на Сдружението за модерна търговия. Съгласно инструкциите на Министерство на здравеопазването, в магазините се […]
3