Глашатаят: Бойко Борисов беше прав да ме прати да крещя по селата

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

„Премиерът е в правото си да реагира така“, коментира днес председателят на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски след вчерашната остра реакция на Бойко Борисов. Министър-председателят се ядоса за появилата се невярна информация, че хората от околността на София трябва да плащат винетки, за да стигнат до столицата.

baner-zdrave

Хората от Нови Искър и Бистрица протестираха заради това. Премиерът още миналата година посочи, че ще се пътува без винетки в участъците около София.

По повод нареждането на премиера Бойко Борисов да обясни на хората от населените места около София, че нямат нужда от винетка, за да стигат до столицата, Терзийски заяви, че е имал срещи и разговори по телефона с кметовете на Бистрица, Панчарево, Банкя.

151 км са пътните участъци около София, по които ще се пътува без винетка. Това заяви председателят на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги и обясни, че АПИ и Столична община водят преговори по темата вече месеци.

„Трябваше да се направи анализ. 151 км са участъците, които ще останат без винетка. След като уточнихме тези участъци, вчета Столична община официално депозира искане за изваждането на тези участъци от пътищата, за които се дължи винетна такса“, заяви той пред БТВ.

Business Here

Шефът на АПИ отново повтори, че не се глобяват шофьори без винетки в участъците около София. 

копирано от: 7dnibulgaria.bg

Глашатаят: Бойко Борисов беше прав да ме прати да крещя по селата 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

13 години Борисов и Фандъкова и София стана най-лош град за живеене

() След един мандат на Бойко Борисов и два мандата кметуване на Йорданка Фандъкова София е най-лошият град за живеене в ЕС.Това показаха данните в ежегодното проучване за качеството на живот в света, в което участват 231 града от цял свят. София се класира като най-лошият град за живеене в […]
Борисов и Фандъкова в метрото