Горанов: И без заплата нямам проблем с наема и не мрънкам като вас

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Горанов: И без заплата нямам проблем с наема и не мрънкам като вас 1
снимка: informiran.net

СЪРДИТ БРИФИНГ №765 – Финансовият министър Владислав Горанов скастри населението, че мисли само за пари във време, в което десетки хора са тежко болни, както се случва принципно всеки ден.

baner-zdrave

„Ето, и аз останах без заплата. Ама виждате ли ме да мрънкам, да се оплаквам как ще си плащам сметките или наема? Не, аз съм умен човек, предвидил съм такива времена и всичко ще ми е наред“ – за пореден път прояви много вдъхновяващата към спазване на извънредните мерки назидателност той.

Горанов засегна и темата с банките и дали трябва да се опростят кредитите, като даде пример със 75-те милиона лева, отпуснати от ББР на колекторска фирма, за които лично е взел мерки.

„Разбира се, че с освобождението на Мавродиев от поста случаят е приключил. Какво има да разследваме каква е тая фирма, че да ѝ отпуснат 75 милиона, КОЙ ги е отпуснал и за какво. Случаят е решен.“

Нацията пропусна да разбере какво-що, защото времето е хубаво и си щъка навън все едно нищо няма.

Business Here

източник: nenovinite.com

Горанов: И без заплата нямам проблем с наема и не мрънкам като вас 2

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Съдят министър за спирането на разходките

() Дори в страните с най-строги ограничения пред придвижването на гражданите без крайна нужда,  „правото да се спортува в близост до дома, се поощрява и не е забранено“.  За да докаже твърденията си,  столичанинът иска съдът да допусне  комплексна медицинска експертиза, която в състав от вирусолог, епидемиолог и психолог, на […]
ананиев 1302 Cr