Каракачанов към ГЕРБ: Всеки път ли, когато ДПС скръцне със зъби, ще променяте мнението си?

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
каракачанов

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов реагира остро във връзка с гласувания Закон на МВР и по-конкретно частта, която се отнася до доброволните отряди. В своя публикация във фейсбук председателят на ВМРО обвинява директно управляващата партия, че се коалира с ДПС и се влияе от интересите на Движението за права и свободи. Ето какво написа Каракачанов във фейсбук: 

baner-zdrave

Защо се страхуват от доброволните отряди?

Възможността гражданите да се сдружават, за да пазят здраве, живот и собственост и за да си помагат, е добре позната по света. У нас обаче някой днес се уплаши. Нашите партньори от ГЕРБ отново заприличаха повече на партньори на ДПС и не ни подкрепиха в предложението ни за доброволните отряди.

Идеята за доброволни отряди, които да защитават гражданите в малките населени места, които са подложени на ежедневен тормоз, насилие и грабежи, е залегнала в програмата за управление на ГЕРБ и „Обединените патриоти“. И въпреки че две години този текст се размотаваше по всякакви комисии и се отлагаше, най-накрая беше приет – и на първо четене, и в съответните парламентарни комисии.

И буквално десет минути преди текстът да бъде гласуван в парламента, след добре режисирано шоу от страна на ДПС, ГЕРБ биха отбой и отхвърлиха предложението на собствените си коалиционни партньори, с които управляват.

Business Here

Само си представете какво ще стане у нас, ако започнат бунтовете на развилнели се граждани като в САЩ. Не е ли редно тогава да можем да помогнем на полицията, на прокуратурата, на държавата си!?

Вече месеци наред не се приема и моята концепция за интеграция на циганското население в България. Защо? Колко още доказателства трябват, че ние, патриотите, сме прави? Колко още възрастни хора трябва да бъдат убити, а девойки или старици да бъдат бити и изнасилени? Утре народът ще пита това!

С най-голямо учудване виждам, че и колегата ми министър на вътрешните работи, и бившият министър на вътрешните работи, и депутати на коалиционните ни партньори, сега се опитват да оправдаят гласуването на ГЕРБ в пленарната зала.

Уважаеми колеги, искате ли да отидем при хората в плевенските, сливенските, ямболските, монтанските, видинските, старозагорските села и да ги попитаме искат ли доброволни отряди и могат ли повече да живеят при тази ширеща се битова престъпност. Всички други тънки политически сметки са от лукавия.

Но основният въпрос е кой Ви е партньор и имаме ли програма за управление. Или всеки път, когато ДПС започне да скърца със зъби, ще променяте мнението си?

източник: eurocom.bg

Каракачанов към ГЕРБ: Всеки път ли, когато ДПС скръцне със зъби, ще променяте мнението си? 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Васил Божков с нова порция чатове: ЧРД, Б.Б!

() Васил Божков пусна нова порция разговори между него и Б.Б. Според бизнесмена зад инициалите стои името на премиера Бойко Борисов. Ето какво написа бившият хазартен бос: Имам 18 обвинения. Засега… Те се дължат на показанията на едно лице. Под внимание не са взети показанията на десетки други разпитвани свидетели, […]
collage_bojkov