Копоите на Борисов тормозят многодетна майка, защото протестира срещу властта

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
maika-s-detsa

Каква е тази полиция – служеща на мафията ли, пита Яна Манолова

baner-zdrave

Майка на три деца е подложена на тормоз от полицаи. Във Фейсбук тя сподели, че униформените служители са влезли в дома й в 24:00 часа, за да я питат „какво цели с тези протести“.

„Аз и моите деца обичаме родината си и ще се борим за нея, за нейното спасяване и нашето оцеляване. Какво трябва да очакваме оттук насетне? Аз ли ще бъда следващата Виктория от Русе?“, пита Яна Манолова. Каква е тази полиция – служеща на мафията ли, добавя тя.

Посланието й е адресирано до премиера Бойко Борисов, управляващите и мафията, срещу които протестира.

„Господин Борисов до това ниво ли стигнахте, да подлагате гражданите борещи се за правата си и по-добър живот, да подлагате майките на репресии, които искат един по-добър живот за своите деца?“, пита тормозената от полицаи жена.

Business Here

Ето какво сподели тя във Фейсбук:

СНОЩИ КЪМ 24.00 МЕ ПОСЕТИХА В ДОМА МИ НЯКАКВИ ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА ПОЛИЦИЯ С ПАТРУЛКА КОЕТО БУДИ СЪМНЕНИЕ ПОЛИЦИЯТА ДА РАБОТИ ПО ТОЗИ НАЧИН И В ТОЗИ КЪСЕН ИЗВЪН ЗАКОНА ЧАС.

ПОПИТАХА МЕ КАКВО ЦЕЛЯ С ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВАМ, ЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, КОЙ ЩЕ МИ ПОЗВОЛИ ВЪОБЩЕ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ???????? ГОСПОДИН БОРИСОВ ДО ТОВА НИВО ЛИ СТИГНАХТЕ, ДА ПОДЛАГАТЕ ГРАЖДАНИТЕ БОРЕЩИ СЕ ЗА ПРАВАТА СИ И ПО-ДОБЪР ЖИВОТ, ДА ПОДЛАГАТЕ МАЙКИТЕ НА РЕПРЕСИИ КОИТО ИСКАТ ЕДИН ПО-ДОБЪР ЖИВОТ ЗА СВОИТЕ ДЕЦА?????? ДОКАЗАЛА СЪМ СЕ САМО С ТОВА ЧЕ НЕ СЪМ ПОЗВОЛИЛА ДА РОДЯ ДЕЦАТА СИ ЗАД ГРАНИЦА КАТО ЗА ВСЯКО РАЖДАНЕ СЪМ СЕ ПРИБИРАЛА ЗА ДА БЪДАТ РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ. МАЙКА СЪМ НА ТРИ ДЕЦА. КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ ОТ НАС, ЗА КАКВО СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ ПРОКУДИТЕ ОТ РОДИНАТА НИ????????? АЗ И МОИТЕ ДЕЦА ОБИЧАМЕ РОДИНАТА СИ И ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА НЕЯ, ЗА НЕЙНОТО СПАСЯВАНЕ И НАШЕТО ОЦЕЛЯВАНЕ. И КАКВО ТРЯБВА ДА ОЧАКВАМЕ ОТТУК НА СЕТНЕ??????????? АЗ ЛИ ЩЕ БЪДА СЛЕДВАЩАТА ВИКТОРИЯ ОТ РУСЕ???????????

КАКВА Е ТАЗИ ПОЛИЦИЯ СЛУЖЕЩАТА НА МАФИЯТА ЛИ?????? ИЛИ МОЕТО СЕМЕЙСТВО ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩОТО СЕМЕЙСТВО НА РОСЕН АНГЕЛОВ???????? ИЛИ ЩЕ МЕ НАГЛАСИТЕ НЯКАК СИ КАТО ИВАНЧЕВА????????????????? ИЛИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ МЕ ИСКАРАТЕ ЛУДА И НЕКАДЪРНА ДА СИ ГЛЕДАМ ДЕЦАТА?????????? ИЛИ ЩЕ НАКАРАТЕ ПОЛИЦИЯТА ДА БЛОКИРА МАГИСТРАЛИТЕ ВИ, КОИТО СЧИТАТЕ ЗА ВАШИ?????? И ОЩЕ ПО ПЪТЯ ДА ЗАПОЧНЕ КРЪВОПРОЛИТВАНЕТО, ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЛИ ЦЕЛИТЕ??????????????? ИЛИ ЩЕ МЕ ОБВИНИТЕ ЧЕ ЗАСТРАШАВАМ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ???????????? А ВИЕ НЕ СТЕ ЛИ В ОСНОВАТА ДА ЗАСТРАШАВАТЕ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ДЪРЖАВА И НАРОД??????

С ТОЗИ ФАШИСТКИ ПОДХОД КЪМ НАРОДА КАК СМЯТАТЕ ДА СПРЕМ ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВАТА НИ??????? НАДЯВАМ СЕ УТРЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ ПО МИРЕН НАЧИН ДА СТАНЕТЕ И ДА СИ ЗАМИНЕТЕ, С ВАС ЗАТЪВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН. ВИЕ ДОКАТО УПРАВЛЯВАТЕ ОСВЕН ГЛАД, МИЗЕРИЯ И ОПУСТОШАВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ДРУГО НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ. ОТКЪДЕТО МИНАХТЕ ВИЕ, ИВАН КОСТОВ И ВСИЧКИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ТРЕВА НЕ ПОКЪЛНА. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ, РАЗРУШИХТЕ ВСИЧКО.

КОЛКО ГЬОНСУРАТ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ, ВИЖТЕ НЕ ОСТАНА И НАРОД????? ПРИНУЖДАВАТЕ ЛИ НИ ДА СЕ ВЪРНЕМ В ГОДИНИТЕ НА 1944 Г., ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ НА ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯДИ??? КАКВА РЕПРЕСИЯ НИ НАЛАГАТЕ??????? БЛОКИРАХТЕ ФЕЙСБУК ЗАТОВА ПОДАВАМЕ МАСОВА ЖАЛБА СРЕЩУ ФЕЙСБУК.

УТРЕ СМЕ НА ПЛОЩАДА ГОСПОДИН БОРИСОВ, А ТЕЗИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ДОЙДАТ ЩЕ ОСТАНАТ ПО МЕСТА, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СА ВАШИ ПОЧИТАТЕЛИ. ВСЕКИ ЩЕ СЕ БОРИ КОЙ КАКТО МОЖЕ. АКО ТРЯБВА И ЩЕ ХАПЕМ???????? НАРЕДИЛИ СТЕ ДА БЛОКИРАТ ФЕЙСБУК. С ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДЕЙСТВА МОЖЕМ ДА ВИ БЛАГОДАРИМ САМО ЗА ЕДНО НЕЩО ЗА ТОВА ЧЕ НИ ОЗЛОБЯВАТЕ ВСЕ ПО-ВЕЧЕ И ПО-ВЕЧЕ. МОЛЯ СЕ САМО ЕДНО БОГ ДА Е С НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.

източник: vestnikutro.com

Копоите на Борисов тормозят многодетна майка, защото протестира срещу властта 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Позабогателите около ГЕРБ се опитват да изтласкат първата вълна бизнесмени

() ГЕРБ създаде цяла мафиотска схема. Тя контролира всички видове бизнеси, заяви Димитър Луджев ”Извършва се поредната саморазправа между вътрешните властови и богати групировки. Новата вълна на позабогатели около ГЕРБ се опитва да изтласка и да се справи с първата вълна на българския бизнес и използва традиционните средства, които винаги […]
ludzhev