Марат Сафин с покъртителна теория за COVID-19, целта била хората да ходят с чипове

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
marat-safin

ившият №1 в света Марат Сафин даде интервю за Sports.ru, в което изложи покъртилелна теория за коронавируса. Той споделя, че пандемията от коронавирус не е случайно явление, а е предварително подготвена от сенчести личности. Целта според него била да се осъществи масова чипизация на населението, като се имплантират наночипове в телата на хората. 

baner-zdrave

„Мисля, че подготвят хората за чипизация. Бил Гейтс още през 2015 година разказваше, че ще имаме епидемия, после пандемия, че следващият ни враг ще бъде вирус, а не ядрена война. После направиха симулация на форума в Давос две седмици преди вирусът да стане известен на света. Показаха всичко, как ще се случи. Не мисля, че Бил Гейтс е такъв пророк – той просто е знаел и всички са се подготвяли.

Защо се пуска 5G? После ще бъдат въведени наночипове. Всичко сочи натам. Вижте какво се случва около нас? Народът е в паника, точно както се е разчитало“, казва Сафин, който е и бивш депутат в Руската Дума.

Попитан дали смята, че тези чипове ще бъдат поставени в телефоните на хората, за да може „Големия брат“ да ни следи, Сафин отговаря така: „Мисля, че не в телефоните, а ще бъдат имплантирани (в телата – б.р.). В края на краищата има ваксини. Вижте, всичко това е описано в интернет, не казвам нищо ново. Не настоявам, всеки си прави своите изследвания. Но скоро ще видим накъде ще отидат нещата. Мисля, че точно така ще стане“.

Що се отнася до самия коронавирус, Сафин коментира по следния начин: 

Business Here

„Мисля, че не всичко е такова, каквото ни се разказва, всичко това е подготвена ситуация. Но народът вярва във всичко, в страшните истории по телевизията. Сега всички знаят, разбират се помежду си, дават си съвети един на друг колко маски трябва да си купят, какво трябва да се прави. Мненията са различни. Някои вярват, че моргите са навсякъде, че хората масово умират, че цивилизацията скоро ще приключи, но аз не вярвам в това. Просто скоро ще ходим с чипове“.

Сафин смята, че има по-могъщи личности от световните лидери като Путин, Тръмп и Меркел. Тези по-силни личности са господари, според Сафин, на парите и света и са способни с лекота да реализират подобен сценарий. Бившата руска тенис звезда споменава фамилиите Ротшилд и Рокфелер, като добавя, че те са на повърхността, но зад тях стоят и други. „Можете да ги наречете както искате – масони, илюминати – както ви е удобно. Всичко това е известно. Клуб „300“, Римския клуб. Но всичко това е част от едно нещо“, казва Сафин, допълвайки, че, според него, той далеч не е единственият, който мисли по този начин.

Бившият №1 в света говори в интервюто още за „Новия световен ред“, посочвайки, че той е описан в книгите на Хенри Кисинджър и Збигнев Бжежински. А дали можем да избегнем това? „Едва ли. Няма да можеш да летиш никъде, няма да получаваш визи, няма да можеш да се застраховаш. Може да ти блокират парите. Между другото, в Ню Йорк вече отмениха парите в брой, в магазините може да се плаща само с карта. Ще има виртуални пари“, казва Сафин.

източник: gong.bg

Марат Сафин с покъртителна теория за COVID-19, целта била хората да ходят с чипове 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Затварят София

() Това беше обявено на извънреден брифинг в Министерския съвет Затварят София за автомобилния трафик. Това беше обявено на извънреден брифинг в Министерския съвет току що по Нова тв. Никой няма да има право да напуска границите на София, без истинска основателна причина. В декларацията за излизане ще трябва да бъдат […]
трафик