ПЪЛНОМОЩНИКЪТ, УПЪЛНОМОЩЕНИЯТ И Д-Р МАНГЪРОВ

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
Domus3

Нова телевизия. Поканили д-р Мангъров за пет минути и половина и на всичкото отгоре дръжката на микрофон го прекъсва за да пусне някакъв българин от Китай, който сърцераздирателно зове да си стоим вкъщи.

Д-р Мангъров е прекъснат още на второто изречение, защото очевадно не ближе задника на т.нар. Щаб.

Все пак успява да каже:
Д-р Мангъров: „Като си седим вкъщи трябва да знаем защо си седим вкъщи. Трябва да се изследват антителата, което НЕ се прави у нас! Ако човек изкара коронавирус, образува антитела и няма да го изкара пак. Дали помага лекарство с хинин? Това са анекдотични публикации! Това е несериозно! Може и да помагат. Щабът като си мисли, че помага да го дава, НО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, че помага. Нека човек не си мисли, че като хване коронавирус, че ще загине. Няма да загине!“.

Малко преди това обаче Оня с тоя път зелената униформа не пропуска пак да отбележи „бизнесмена“ Домусчиев, който го е упълномощил. Не минава вече брифинг да не се почете „спасителя“ Домусчиев, който дал сто бройки от лекарството с хинин.

От което всъщност няма никаква нужда.

източник: Afera.bg

Колаж: Валдес Радев

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

НАП най-после започна проверка по "Барселонагейт"

0 (0) Данъчните ще търсят откъде са парите на бащата на манекенката Националната агенция по приходите най-после е започнала проверка по скандала „Барселонагейт“, в който бе замесено и името на премиера Бойко Борисов. Поводът е сигнал на гражданско сдружение БОЕЦ за инвестициите на фирмата Emma BGS. Съсобственик на испанското дружество е бащата на […]
Prikazka Za Borisov Kashtata V Barselona I Manekenkata 4
BulgarianEnglishGreek