Борисов: Тежкият комунистически режим и кризите прогониха много българи, но те вече се завръщат

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Всеки един българин е важен за страната ни, подчертава премиерът Борисов: Тежкият комунистически режим и кризите прогониха много българи, но те вече се завръщат.

Вярвам, че сме на прав път и положителната тенденция все повече българи да се завръщат в родината ще продължи, пише министър-председателят.

“Дълги години страната ни беше управлявана от тежък комунистически режим, българите нямахме право на избор и свободно движение. Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия – срив на българския лев, изчезване на спестяванията на хората, свръхинфлация, глад и мизерия”. Това написа на страницата си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

“Логично, много българи потърсиха своя шанс за оцеляване и развитие зад граница. През последните години у нас има видим напредък. Това е мнението на хората и анализаторите, това показват и всички статистически данни.

Именно затова през последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в Родината – около 4 пъти за периода 2012 г. – 2018 г.”, пише още премиерът.

“Днес в Европа няма стена, която да разделя хората, миграционните процеси са сравнително лесни, но за нас е важно, че посоката вече е двупосочна. Разбира се, че в страната ни има проблеми, но те са решими и по тях се работи. Продължаваме с усилията за подобряване на условията на живот, да имаме по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда”,подчертава Борисов.

“Всеки един българин е важен за страната ни! Вярвам, че сме на прав път и положителната тенденция все повече българи да се завръщат в родината ще продължи”, завършва министър-председателят.

FB IMG 1582846783758

копирано от: vestnikutro.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Вижте за какви пътища Борисов иска да плащаме тол такси (ВИДЕО)

0 (0) Ето я тол системата в България, за която ще ни искат пари. Ето един човечец, направо спира на пътя, да се разминем. Вижте какво става. Няма от къде да минеш. По черния път е най-добре. И така е поне 10 км по този път с огромни кратери… Това […]
пътища

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.