Йончева: В Брюксел знаят за корупцията у нас и очаквайте резултати

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Елена-Йончева-800x450-1

Още през септември, октомври ще има европейска реакция на разкритията, твърди още евродепутатът

baner-zdrave

Евродепутатът Елена Йончева обяви, че Брюксел е наясно с корупцията в България и че съвсем скоро ще има резултати от това. По Би Ти Ви тя заяви, че е имало едночасова среща на четири очи с шефа на ОЛАФ – европейската служба за борба с измамите с евросредства. Имала и разговор и с еврокомисаря Вера Юрова. Информирала съм и антикорупционната комисия в Брюксел за политическите скандали в България, обяви още Йончева в отговор на въпрос дали разкритията на бизнесмена Васил Божков са известни вече на европейските институции.

От думите й стана ясно, че тя е направила всичко възможно те да стигнат до Брюксел. Според нея още през септември, октомври т.г. ще се видят и усетя резултатите от разкритията за корупцията в България.

източник: blagoevgrad-news.com

Йончева: В Брюксел знаят за корупцията у нас и очаквайте резултати 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Браво! Проф. Венцислав Мутафчийски ваканцува на Халкидики за 350 лева на вечер

() Нaчaлникът нa Нaциoнaлния oпeрaтивeн щaб зa бoрбa c кoрoнaвируca гeнeрaл – мaйoр професор Вeнциcлaв Мутaфчийcки не бръсне за слива призивите на своя приятел Бойко Борисов да почиваме на Черно море. Главният идеолог на политиката „яко ще измрат” възcтaнoвявa cилитe cи oт нeкoлкoмeceчнaтa биткa c eпидeмиятa нa първa линия в […]
мутаф