Мафията удари Бивол!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bcd0b0d184d0b8d18fd182d0b0 d183d0b4d0b0d180d0b8 d0b1d0b8d0b2d0bed0bb

Специализираната прокуратурата е образувала разследване по заповед на Гешев след нареждане на господарите Пеевски и Борисов и срещу биволите е започнала проверка за ОПГ! Междувременно са подложени на перманентни атаки, репресии, удари и натиск от всички останали институции-бухалки на дебелите! Нечувана мерзост! Тези, които от десетилетия се борят срещу ОПГ-тата на мафията да бъдат обвинени в ОПГ! Шепа смели журналисти-биволи разкриват и разобличават престъпленията на ченгетата и мутрите превзели държавата ни и това в очите на наглите ги прави ОПГ! Тази гнусна ченгеджийско-мутренска власт трябва да бъде изрината незабавно!

ДОЛУ МРЪСНИТЕ МУТРЕНСКИ РЪЦЕ ОТ БИВОЛИТЕ!

Всяко посегателство срещу Биволъ ще го приемем, като посегателство срещу БОЕЦ и ще отговорим с всички сили и средства! Споделете и заявете подкрепата си за биволите с готовност да ги защитим и на площадите!

Биволъ: „Случаят с рейда върху „Хиполенд“ е типичен пример на мафиотско отмъщение върху неудобен субект/фирма/бизнес.

Особеността тук е, че Мафията е самата Държава, по точно властта на държавата в лицето и на 3- те неЗАВИСИМИ власти. Докато мафиотският режим не бъде изринат окончателно, той ще екзекутира всеки, когото набележи като мишена!

Всичко това се извършва пред одобрителния подкрепящ поглед на ЕС и САЩ. Ония си имат собствени финансово -икономически интереси и никак не желаят да осъзнаят какво всъщност става в България! Мутрите затова са и толкова брутални, защото се чувстват недосегаеми и външно-политически защитени. Един ден Историята ще осъди престъпното бездействие на „демократичната общност“ спрямо репресивния мафиотски режим в България!

Биволъ и всички пряко или косвено свързани с нас лица, също са мишена на репресивния произвол на Прокуратура, Спец.прокуратура и оттам всички активирани институции по веригата, като НАП, Полиция, АДФИ и т.н., с цел следене, подслушване, тормоз, фабрикуване на компромати, социално и икономическо унищожение. Заради съществуването на свободната медия сме вкарани и третирани в графата ОПГ!! Точно защото разкриваме и осветяваме истинските ОПГ!! На масовите разпити хората са притискани от спец.шпиц командорите на Гешев да лъжесвидетелстват с измислени твърдения срещу нас!!

Това скоро ще го осветим публично и на международно равнище!

Нищо от ударите на тези институционални бухалки не става без личната санкция на Буда и Шиши. Системата работи по отиграни, класически методи на Мафиотската организирана престъпна структура. В Бг тя се е сляла изяло с държавния властови апарат!

Затова #ОСТАВКА Завинаги!“

#АзПодкрепямБиволъ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

АГРЕСИВНИ КОНТРА - ПРОТЕСТИРАЩИ НАПАДНАХА ЖЕНА, МВР ИМ СЪДЕЙСТВА (ВИДЕО)

0 (0) Тази вечер Кристина Домозетова, преминавайки покрай контра – протеста на пилоните на НДК, е чула викове „Оставка Радев“, и започнала да вика „Слуги на Бойко“. След което веднага е била нападната от агресивните контра – протестиращи, които се опитват да и отнемат телефона за да не снима, както […]
контра

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.