Борисов за снимките от спалнята: Блестяща ченгеджийска операция на Радев. Вкараха една прекрасна госпожа да нащрака, докато ме няма

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
big_big_122ff

Бойко Борисов обвини пряко президента Радев за снимките от спалнята си с кюлчетата и пачките по 500 евро. Според него най-близки хора на президента са организирали операцията, за която са се готвили от години.

Това се разбра от думите на министър-председателя при поредна инспекция на АМ „Хемус“ край село Буховци, обл. Търговище.  Любопитно е , че Борисов не е уводомил предварително за посещението си там, вероятно от страх да не бъде засечен или блокиран от протестиращи.  Вижда се, че на място са само медиите, които обслужват властта.

„Президентът е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект.

Той не е равноотдалечен. Много силно политически е украсен. Дали към нова партия, дали към БСП или ДПС. Не е към ГЕРБ.

Аз съм изяснил как коварно неговите хора на жаргон ме сготвиха. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака. Шапка им свалям. Перфектно го направиха. Година са се готвили за този момент.

Грешката им бешеq че пуснаха клипа, с който се снима спалнята къщата сервизните помещения в мое отсъствие.

Ако е имало пари. Който държи злато диаманти пари в едно чекмедже. Всички знаят , че касата е пред вратата. Там беше там седи.

Като ченгеджийска операция е фантастично. Шапка им свалям.

Не случайно само той го повтаря.

Защото неговото обкръжение го свърши.

А неговите записи? Дето хъка мъка. Прикриване на проверка.

Като говорим за едните записи да говорим и за другите, но има ли смисъл? За мен е приключил случая. Не мога да отрека, че по брилянтен начин го направиха. После как ги пришиха. Убийство на манекенка в Гърция. Пълна лъжа се оказа. После Борисов пие ракия с гангстери. Гангстерът се оказа Себастиан Курц в Австрия. Такива примери с къщи, острови“, каза Борисов.

Докато всички партии мислят за избори, аз първо съм държавник и след това съм политически лидер. Държавническото поведение изисква да се мисли първо за следващите поколения, а след това за следващите избори. Експертен кабинет е най-изгоден за ГЕРБ, защото така ще мога да си работя за партията, но подобно решение няма да е отговорно от наша страна. Какво налага да се правят избори сега, след като скоро имаше два вида избори, а след няколко месеца предстоят и редовни парламентарни. Що се отнася до всички, които сега искат да влизат в парламента, аз ги познавам много добре – едните са ми били вицепремиери, други са ми били министри, трети са ми били в екипа, знам им качествата. Засега правителството остава в този формат, всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог.Президентът Радев вече е политически играч, не е безпристрастен, той е силно политически украсен. Не знам дали ще направи нова партия, или ще мине към подкрепилите го БСП и ДПС. Ченгетата и олигарсите около него изпълниха фантастично ченгеджийската операция със снимките и записите, но не разбирам като говорим за записи, защо не коментираме и неговите – които обаче са законно направени. Скоро всичко ще стане ясно!

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

източник: onovini.eu

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Зукърбърг заплашва с изтегляне на Фейсбук и Инстаграм от Европа

0 (0) Ирландската комисия за защита на данните реши миналия месец, че Фейсбук не трябва да „прехвърля“ частни данни на своите потребители от Европейския съюз в САЩ, а да ги съхранява на сървъри в ЕС, от страх, че данните ще бъдат наблюдавани от САЩ. Ако това решение наистина бъде приложено, последиците […]
991-ratio-fejsbuk

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.