Главният секретар на МВР с цитат на деня: Може би на някой му писна да гледа жена си толкова време, но така е за всички

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
gl-komisar-ivailo-ivanov-kogato-chovek-039

Може би на някой му писна да гледа жена си толкова време. Но това е за всички нас. С тези думи главният секретар на МВР Ивайло Иванов спечели приза ”цитат на деня”. В истински правова държава след такова изказване щяха да завалят съдебни дела за дискриминационно изказване и щяха да бъдат спечелени.

На специална пресконференция на МВР за мерките на ведомството по празниците, той отдели по-голяма част от времето да ни се накара за различни неща: Няма да има нова заповед на здравния министър. Вчера хората се юрнаха. На изхода от София беше нещо страшно. Не знам къде отиват тези хора, не разбират ли каква е опасността. Явно искат след седмици да се задъхваме.

Насила можеш да вземеш, но не и да дадеш. Предполага се, че повечето предприятия и служби не работят. Основанието отиване на работа ще отпадне.

Никъде няма в заповедта на министър Ананаиев да бъдат изграждани КПП-та на гарите. Нямаме задължения да проверяваме по влаковете, стана ясно от думите на главния секретар на МВР, пише „Фокус“.

Ако бъде изградено КПП на самата гара, какво ще правим с тези граждани, които колегите преценят, че нямат основание да дойдат в София? Ще ги държим на гарата, не знам. Не трябва да се мъчим да заобиколим системата и мерките, които са. Ограниченията са само за да се запази здравето на хората, заяви комисар Иванов. Той изрази съжаление, че на хората въобще не им пука и много от гражданите проявяват безотговорно поведение. Ние не искаме да санкционираме, не искаме да наказваме, но проверките ще продължат и след Великденските празници, уточни още комисар Иванов.

Той поясни, че засега не се налага армията да се включва и да подпомага дейността на МВР.

Вчера вътрешният министър Младен Маринов изнесе данни, но ще уточня, че от направените на случаен принцип проверки по декларации са проверени 9 312 лица. От тях 641 се оказват, че нямат сключени трудови договори. 80 лица са посочили, че отиват на работа, а са регистрирани в бюрата за безработни.

Полицаите са на КПП-та да се опитат да запазят здравето на хората. Те не са там за подигравка. Да се чудим как да ги излъжем. Кому е нужно? Целта на декларацията е точно такава-да се проверява основанието за пътуването. Защо се прави това-кого лъжем. Ние не лъжем системата, лъжем своите близки. Виждаме в света какво става. Не се опитвайте да заблудите никой. Имам чувството, че на хората въобще не им пука. Полицията не е репресивен орган.

Шофьорите на таксита също трябва да са с маски. Във вторник шофьорите на летището не бяха с маски. Вчера са с маски. Има и санкционирани.

Вчера шефът на МВР Младен Маринов  накара хората да подскочат радостно, след като от тв студиото на БТВ заяви, че България е на едно от първите места по свобода на словото.

Назидаване всеки ден, всеки час. Сякаш МВР и щабовете са някакви гении, а всички останали сме пълни олигофрени. А стига сте ни се карали. Нормални хора сме и на всички им е писнало от жените им. А има и втори вариант: на жените да им е писнало от мъжете.

Фрог нюз, onovini.eu

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Бивш кмет от ГЕРБ постигна отстраняването от поста на човека, който го победи на изборите

0 (0) Върховният административен съд потвърди окончателно отстраняването на кмета на Благоевград Румен Томов (независим кандидат, подкрепен от БСП). Той спечели местните избори през миналата есен след балотаж срещу предишния кмет Атанас Камбитов от ГЕРБ: Бивш кмет от ГЕРБ “подарил” на своя заместничка 8 скъпи телефона за 1 година, общината платила над […]
кметове

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.