Каракачанов подготвя нова схема за присвояване на военните имоти!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Спомнете си как бяха ограбени имотите на ВМРО

Много хора се питат защо Каракачанов е спрял продажбата на имотите с отпаднала необходимост от военното министерство? Познавачи и експерти отдавна предупреждават, че всъщност агент Иван подготвя отново схемата по която бяха ограбени имотите на истинското ВМРО чрез създаването на едноименната фондация ВМРО.

В нея бяха прехвърлени всички имоти, а в последствие бяха ограбени от действителните собственици. Сега Каракачанов подготвя подобна схема, чрез възстановяването на бившето ОСО (Организация за Съдействие на Отбраната), което действаше по времето на комунизма и притежаваше златни имоти, които бяха разграбени.

Тази мечта на Каракачанов датира от много време и още по време на 43-то Народно събрание, той започва усилено да я лансира и да работи за нейната реализация. Най-добре е подготвена почвата в областните градове и особено в Пловдив, където един от общинските му съветници е председател на сдружение по стрелкови спортове.

Каракачанов последователно през последните три години, заедно с областните управители на своя съратник Валери Симеонов успя да преобразува доста от имотите на военното министерство в имоти с отпаднала необходимост. Такива златни имоти има във Варна, Бургас, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, София, Благоевград, Плевен и на много други места.

Следващата стъпка е създаването на новото ОСО, в което да бъдат инсталирани хора на ВМРО и НФСБ и накрая имотите да бъдат прехвърлени в патримониума на новото ОСО. Всичко това ще се случи под мотото на благородния лозунг „Браним България“, а крайната цел е да се сложи ръка върху златните имоти, които министерството най-вероятно ще дари за „благородната“ цел да се подготвят уж младежите да защитават България.

Както се казва да живее България и патриотите, които я ограбват! 

копирано от: bnews.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Каракачанов в меле пред парламента! Блъска журналист задал неудобни въпроси

0 (0) Случайни минувачи са потресени от поведението на министъра и депутатите от ВМРО! Жесток скандал се развихри пред парламента, когато журналиста Николай Караколев понечи да зададе въпрос на Красимир Каракачанов, който незнайно защо бе следван от цяла свита депутати, които се нахвърлиха върху журналиста. Минаващи граждани са останали потресени […]
Karakachanov Mele Pred Parlamenta

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.