Марешки пак иска оставката на Президента! От пресцентъра на Воля се омотаха в прессъобщения!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
мареш

Лидерът на Воля – Веселин Марешки отново поиска оставката на Президента Румен Радев с мотива, че държавният глава дискредитира институцията, която представлява. От пресцентъра на партията се омотаха в различни прессъобщения, които пращат на медиите през 10 минути. Явно действията в случая са изпреварили мисловната дейност!

baner-zdrave

В 9,20 ч. от пресцентъра на Воля изпращат прессъобщение:

воля

11 минути по-късно медиите получават ново прессъобщение с препоръка да се ползва втория вариант.

Screenshot_12

В него тезата на партиният лидер Веселин Марешки е по-разширена. В нея липсва съществителното „комунисти“ и глаголът „дискредитираха“.

Ето и препоръчания вариант на прессъобщението:

Business Here
воля

Дали защото Марешки се е сетил, че голяма част от депутатите на управляващата коалиция имат минало, свързано с комунистическата партия или по друга причина, не е ясно. Сигурно е обаче, че премиерът Бойко Борисов е казвал, че сам е напуснал МВР при реформите, забраняващи на служителите на бъдат част от която и да е партия. А, той тогава бил отказал да си върне партийния билет от БКП.

източник: rns.bg

Марешки пак иска оставката на Президента! От пресцентъра на Воля се омотаха в прессъобщения! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

"Некролог" на Румен Радев в Русе

() В град Русе се появиха разлепени „некролози“ на Румен Радев, на които той е описан като „първия политически труп“. Авторът им е предпочел да остане анонимен, но пък и кой би си признал за такова неморално деяние… През годините са се появявали фалшиви некролози на различни лица – тризначките, […]
nekrolog