Официално! След “Данък телевизор” ще има и данък мобилен телефон

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Според изтеклата информация от министерството на Владислав Горанов искат за един телевизор данъка да е 60 лева, за два 110 лева, три 150 лева на месец. Ако нямате телевизор в къщи ще трябва да подавате декларация в която да уведомявате държавата и НАП, че не притежавате такова устройство в дома си.


Ще има и сурови глоби за онези, които лъжат държавата и не си плащат данък телевизор, като засега от ведомството на Горанов са потвърдили, че записаната минимална глоба ще е минимум 500 лева.
По интересно е обаче, че от така наречените патриоти са поискали с данък телевизор, да бъде въведен и данък телефон, защото с новите операционни системи все повече хора гледали телевизия на мобилните си апарати, таблети и лаптопи и затова тези устройства в които има карта на мобилен оператор също трябвало да се обложат с данък, колкото ще е стойността на данъка за телевизора във всеки дом.


Предвид увеличението на всички пенсии и заплати през последните две години в България и факта, че икономиката ни расте с невероятни темпове според Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, българите могат да си позволят да плащат и още един данък, а не да хитруват пред държавата, че нямат телевизори в къщи.
Пък и ставало въпрос за едва 0.33 стотинки на ден, ако се плащал данък за един телевизор и един телефон, колкото една вафла ще им струва на данъкоплатците, но пък за сметка на това данъците ще се използват за подобряването на жизненият стандарт на всички в страната.

копирано от: vestnikutro.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Честит 3-ти Март българи! ( ВИДЕО )

0 (0) Изпълнение на децата от училище за деца с увреден слух „Проф. Дечо Дечев“ клипът е излъчен на 3-ти март 2012 г. в „Шоуто на Слави“ взето от: youtube.com Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените Гласувай Average rating 0 / 5. Vote count: 0 Последвай […]
глухонеми деца

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.