АКТИВНАТА ГЛУПОСТ НА ОНУЙ И ЛАКЕИТЕ МУ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
томито

Верният паж на Борисов – Томиславчо, днес успя да разубеди и малкото, които го мислеха за все пак мислещ в отбора на ГЕРБ. Отговаряйки на бележката на Президента, който цитира Гьоте, че няма нищо по-страшно от активната глупост, Томиславчо направи тотален гаф. Отговори, че ако двама спорят, то виновен е по-умният. Следователно призна ноторният /обществено известен/ факт, че Онуй е тъп като пън.. Определено в ГЕРБ нещо са се разпуснали. Не си сдържат нервите, а конструктивната критика силно ги напряга!

baner-zdrave

Всъщност Президентът смело заяви това, което всеки с КИ над 80 вече е забелязал: Царят Онуй е не само гол, но и глупав. Няма как да се обясни по друг начин тоталната липса на разум, логика и дори елементарно познаване на Конституцията. Дори вече разпознавам кой е член на ГЕРБ по това, че и представа си няма какво пише там.

Активната глупост е страшна, особено сега, когато всички сме несигурни за бъдещето си. И страхът от мизерията е по-силен от страха от заразата. На фона на хилядите вече безработни и отчаяни, мерките на правителството явно включиха кредитиране с милиони на фирма за събиране на лоши кредити. Дори някой да си е правил илюзии, вече се стопиха като сапонени мехури. Видяхме грижата за хората, или по-скоро за НАШИТЕ ХОРА.

Президентът според мен е редно да наложи вето върху някои от недомислените текстове, приети вчера. Ако бяха отделили половината от времето, което загубиха да обсъждат заплатите си, за мерките за гладните и бедните, можеха да получат по-добър резултат. Бизнесът явно ще оцелее само там, където са поклонниците и членовете на ГЕРБ. Останалите ще трябва да се молят за хляб и работа. След 1990 и 1997 г., сега това е третото голямо преразпределение на капитали. Така че да се съсредоточат само в управляващата шайка и обръчите й от фирми.

Но понеже са активно глупави и тотално некадърни, дори и незрящите вече виждат как крадат и се готвят да „усвояват“ всички активи!

Business Here

И….Томиславчо. Не се напрягай с Гьоте, няма да го разбереш. Започни например с „Капиталът“. Със Емил Зола. С Чарлз Дикенс. Да видиш и други гледни точки. Прочети „Бесове“ и „Идиот“ на Достоевски. Току-виж, след много четене ще се научиш кога да си затваряш устата!

Елена Гунчева, FB

АКТИВНАТА ГЛУПОСТ НА ОНУЙ И ЛАКЕИТЕ МУ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

РЗИ РАЗДАЛА НА БОЛНИЦИТЕ КОСТЮМИ ЗА ХИМИЧЕСКА ЗАЩИТА ПРОИЗВЕДЕНИ ПРЕЗ 1986 Г. ОТ НЕФТОХИМ

() Облекла за химическа защита произведени през 1986 г. са раздадени на лечебните заведения в страната от РЗИ. За древните костюми се разбра от постове в социалната мрежа на медици от Враца, но такива облекла са доставени и в други региони. Проучване на Биволъ и Зовнюз установи, че те идват от военния […]
zashtitno-obleklo