БОРИСОВ ПРАВИ БЪЛГАРИЯ НА ЯДРЕНО ГРОБИЩЕ!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

《СЛЕД ПЛАСТМАСАТА И ПАРЦАЛИТЕ НА ЕВРОПА СЕГА БОРИСОВ ДОГОВОРИ ДА ПРИБИРАМЕ И ЯДРЕНИЯТ БОКЛУК НА САЩ》
България строи хранилище за ядрени отпадъци до АЕЦ „Козлодуй“, според Герб, за да съхраняваме ядрените отпадъци от атомната ни електроцентрала, които в момента, а и за в бъдеще се връщат на Русия, така е според договора с който те ни продават ядрено гориво, за ядрената ни централа.

Сега остава и да си зададем въпроса, след като имаме договор с Русия за това да им връщаме отпадъка, за какво ни е на нас това ядрено бунище до Козлодуй и истината е че на него ще съхраняваме още от тази година ядрените отпадъци на САЩ, това е което се случва в момента и е основната тема, заради която заместник държавния секретар на САЩ Матю Палмър е в България.

Става въпрос за поне 80 милиона долара, които ще получим от САЩ да си карат ядреният боклук тук в България споделят запознати и твърдят, че в сделката е включена и властта на Борисов в България, който след като се откаже от премиерският пост един ден, ще стане президент а България президентска държава. Това се договаря в момента.

В САЩ вече е ясно, че Тръмп е отрязал 120 милиона долара за тяхното ново ядрено хранилище в Юта с мотива, че САЩ има къде да си съхранява ядрените отпадъци и то не е нужно.

копирано от Facebook- вестник Утро

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

ГЕРБ се готвят да лапнат €20 млрд. от резерва на валутния борд, преди да избягат. Тайно са променили закона, левът не е фиксиран към Еврото

0 (0) По неясни причини, ГЕРБ тайно са внесли поправки в закона за БНБ, които фактически отменят валутния борд. Вместо фиксирания курс от 1,95 лв. за евро, предстои да имаме курс, който “правителството договори с ЕС”. Т.е. безумието е пълно – не само, че не се гарантира курсът, но и […]
Menda Stoyanova Goranov

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.