Доган си мисли, че ще векува, а Борисов вече се има за Живков, говорим за човек с раздвоение на личността

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
ivan_bakalov_bul_

За съжаление много хора се чувстват собственици на части от крайбрежието. Не може да има частна собственост на морския бряг. Това е държавна собственост. Какво си мисли Доган?! Хората насрочиха в събота в 9 часа масово посещение на този плаж. И може няколкостотин души да отидат.

Това каза журналистът Иван Бакалов по  ТВ 7/8. Как ще ги спре Доган, с пушки ли? Възможно е тези хора да са били в НСО и после Доган да ги е взел на заплата. НСО пък отрече. Това е безобразие, да си загради плаж и да каже: „Няма да влизате тук“. Колкото може повече хора да отидат на Доган на плажа. Той не е негов. Този човек си мисли, че ще векува. Вместо душата да му се възвиси, той вижте какви Сараи прави.

Борисов се огъва под общественото мнение. Той от Мутафчийски зави към Мангъров. Утре може да се отметне.

Борисов има симпатизанти сред журналисти и репортерки. Още като главен секретар го превъзнасяха. Едни топ журналистки го превъзнасяха. Първа, трета, пета страница бяха с него. Има върли фенове сред интелигенцията. Актьора Мутафчиев е такъв. Те им дават сигурност като властови човек.

Има искрени фенове и сред журналисти, гледат да клепат неговите противници. Това е супер гадно. Когато се появи критик на Борисов, го съсипват. Има и т. нар. клакьори, които при трудна ситуация излизат по списък. Може ли, излиза запис, на който се чува за Цвета Караянчева: проста, кърджалийска п…. Наеб… съм ги с 200 за европейски лидери. Има заплаха, че ще щял да изгори Елена Йончева.

Той еднолично решава това или онова. Излиза запис и снимки и в този момент, да излезеш да обясняваш как имаме късмет с Борисов и пасва на народопсихологията, значи или искрено си заблуден, или нямаш чувствителност, или си един от клакьорите. Има едни, които крякат непрекъснато. Но не е възможно в този момент да обясняваш колко е логично той да е лидер.

Харалан е в унизителната позиция на Харизанов. Той каза така: „Имаме късмет с Борисов“. Спомням си как Борисов се възмущаваше нямало овчари, а те тръгнали АйТи специалисти да стават.

Имаше хора, които се обясняваха в любов на Тодор Живков. Това виждам и сега с Борисов.  

Борисов повтори репликата „това, което ние сме го построили, не можете да го боядисате”, която е на Тодор Живков. Той вече се има за Живков, говорим за човек с раздвоение на личността.

Като им гледаш заглавията на вестниците, все едно са придатък на прокуратурата.

Относно разследването “ Осемте джуджета“, той обясни: „Това в България всеки знае, че се е случвало и продължава да се случва. Вярвам на Илия Златанов. Това години наред се е повтаряло с помощта на властта. Като ти водят дела 5 години, и ти си фирма, и си свършен като бизнес. Могат всичко да ти вземат. Сега е брутално. Само по подозрение си свършен. Как прокуратурата взима смартфона и дава на медиите снимки. Това не може да стане без съдия.  В смартфона има банкиране, лична кореспонденция, всичко. Откъде накъде?  Това са брутални неща. Подслушването на президента е брутално.

Някой е вдигнал мерника на Борисов. Тук не става дума за Божков. Чуждите медии цитираха, че президента следил с дрон спалнята на Борисов. Изправи се пред НС и каза, че Доган го поръчал да го убие. Този човек е с разстройство.

Те са изцяло лидерска партия, овладяла всичко в държавата. А всички министри, шефове са зависими от Борисов. Там ще настъпи разпадане. Едни ще отидат при Цветанов. Основната грижа на Борисов е, че втората партия е БСП. Основната му грижа е тя да се разпердушини.

Струва ми се страшно с  икономическата кризата, която се задава. С наводнението пак им били виновни комунистите“.

7/8, Фрог нюз

Доган си мисли, че ще векува, а Борисов вече се има за Живков, говорим за човек с раздвоение на личността 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Спешна проверка на НСО! Доган и Пеевски не ги искат никъде, а тук са господари

() Президентът да разпореди спешна проверка на НСО. Скандалът с лидери на „Да, България!“ е само повод. В службата за охрана отдавна назряват процеси, които нямат нищо общо с правовата държава. Хора от изпълнителната власт решават кой да бъде охраняван. Това води до абсурди, данъкоплатците да плащат пазенето на Ахмед […]
dogan_delian_3
BulgarianEnglishGreek