ЕТО КАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ КАТАСТРОФИРА, АКО БОРИСОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА ОЩЕ ДНЕС

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Screenshot (310)

Значи, ако Борисов и ГЕРБ( всъщност Доган и Пеевски) подадът оставка. от утре България дерайлира, катастрофира. Руснаците, турците и комунистите нахлуват и ни превземат, спират ни фондовете, международно ни изолират, нефтът в Черно море спира да блика, а керваните с арабски шейхове – инвеститори панически се разбягват, отпечатъците на болните ги публикуват в Уикилийкс, винетките поскъпват, корупцията се връща, задкулисието се хили ехидно и светът свършва.

baner-zdrave

Обаче,ако Борисов остане на власт, ще настане такъв живот и такава песен, че от кранчето за студената вода ще потече безплатно бензина на Марешки, а от кранчето на топлата – евроатлантически шистов газ от Добруджа, кебапченцата и кифтенцата ще станат безплатни и лично Митьо Питона ще ги пече, канадските визи падат, приемат ни в Шенген и еврозоната, всички заплати ги правят в евро по пет, Черно море става все по-черно от нефт, а един мармот завива миризливо аки в целофан. Хайде сега, започвайте да се страхувате.

ЕТО КАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ КАТАСТРОФИРА, АКО БОРИСОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА ОЩЕ ДНЕС 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Деница Сачева категорична: Няма да има оставка. Плаши ни със зимата и безработицата

() Оставката на правителството не е на дневен ред. За нас е важна борбата с пандемията и как ще изкараме зимата. Нека да си помислим какво ни чака октомври, ноември, декември. Ще има увеличаване на безработицата, икономически трудности. Нека да си представим в какъв хаос някой иска да вкара държавата. […]
denica_sacheva