ГМР СЛОЖИ ТОЧКА НА ВЪЗХОДА НА ГЕНЕРАЛ ГОДЖИ

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
генерала

С един познат залагахме кога Борисов ще се притесни сериозно и ще сложи край на медийната кариера на Мутафчийски. Доктор Мутафчийски. Е, днес това вече е факт. Първо, брифингите ще бъдат само по един на ден. Второ – ще бъдат само в Министерски съвет, на територията Му, където може изцяло да контролира положението и със сигурност – да се включва първи и по начин да засенчва новата медийна звезда и любимец на българските лелки. Но пък и докторът прекали – с тази генералска униформа /впрочем колко модела има, че малко като на ревю ми изглежда/, направо стана неустоим за таргет – групата, която принципно принадлежи на ГМР.

А Борисов е ревнив към феновете си! И предизвика донякъде незаслужено подигравки заради това, че се прави на генерал, докато изпълнява лекарски функции и то много по-важни от генералските. Защото всъщност в България генерали си имаме на кило, докторите са кът.


Определено ГМР има силен талант за оцеляване. И желанието да натрие носа на Президента, като извади друг генерал /макар и медицински/, който да е спасител на обезумялата от паника нация, Му изигра лоша шега. Още миналият ден, когато спомена, че било опасно Мутафчийски да му сяда на мястото с този рейтинг, предположих, че ще има последващи санкции и изземване на контрола.

Така че сега на практика ГМР оглавява Генкоронавирусщаба. Като брифингите ще се проточат с часове, докато отново бъдем уведомени, как Себастиан, Урсула, Ангела и прочие са се молили на ГМР, а той благосклонно е решил да им помогне със защитни облекла и маски, които произвеждаме, на практика според него цялото производство на България се е насочило в това производство. Защо обаче тогава за милион и двеста хиляди купуваче маски от Китай, изобщо не ми стана ясно?!?

ГМР е притеснен. Даже посегна и на НАТО, като злъчно коментира, че давал милиарди /Той лично, от личния си джоб/, а нямало програма за бактериологична защита на алианса. А, де!?! Ей сега е моментът Ленчето и Сюлейманчо да се включат и да обяснят как НАТО е слънцето, въздухът и най-належащото за България и това е долна инсинуация.

А доктор Мутафчийски определено изглежда леко унил. И говорещ определено по-малко и не толкова бойко като вчера например. И всъщност брифингът на Генкоронавирусщаба се превърна днес отново в монолог на Борисов! Нищо ново на Територията!
Въпреки, че на мястото на Мутафчийски, щях да сваля генералската униформа, която го накараха да слага и ще сложа лекарската престилка. Защото в момента няма по-достойна професия от тази на медиците ни!

Елена Гунчева

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Италианският премиер: ЕС може да изгуби основание за съществуването си

0 (0) Италианският премиер Джузепе Конте призова Европейския съюз да не допуска трагични грешки в борбата срещу коронавируса, за да не изгуби основанието за съществуването си, предаде Франс прес, цитирани от БТА. Конте заяви това в интервю за италианския всекидневник „Соле 24 оре“, публикувано днес. „Бездействието ще стовари върху децата […]
conte
BulgarianEnglishGreek