ГРОЗНО ОТРИЧАНЕ

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Lekari

Лекарите от София и Пловдив чрез Лекарския съюз грозно се разграничиха от действията на медицинските сестри и ги упрекнаха в политически игри. Хора, които всеки ден работят с другите здравни специалисти и знаят по-добре и от нас проблемите на здравната система и заплащането на труда.

baner-zdrave

И не знам защо се замислям за корупцията в бяло. За това как си прикриват задните части взаимно при лекарски грешки и отвратително отношение към пациентите. Сещам за фалшивите лечения по клинични пътеки за източване на здравната каса, за заплати от десетки хиляди за някои лекари /не, не им завиждам, но тяхната работа се подпомага и от други хора, които могат само да мечтаят за техните заплати/. Сещам се за случаите с починали заради небрежно отношение родилки и деца. За възрастни хора, починали пред праговете на болниците.

И също така, че част от ръководствата на лекарските съюзи са свързани с властта и са на хранилка или са били на такава. И очакват съдействие от властта. Те не се гнусят да плюят върху едни жени, които просто искат достоен живот. Лекарската професия за съжаление от една от най-хуманните, в днешното мутренско време се превърна в търгашество. Какво, като оплюете тези бедни женици, ще получите още малко финансиране ли? Ще си заслужите някое постче? Срамна история….

* На снимката – ръководство на БЛС

Елена Гунчева

Business Here

източник: Facebook

ГРОЗНО ОТРИЧАНЕ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Тодоров ден е днес

() Днес празнуваме Тодоровден. Съботният ден от първата седмица на Великия пост е в памет на Св. великомъченик Теодор Тирон. Освен през Великия пост, светецът се почита и на 17 февруари. На този ден се организират надбягвания с коне. Имен ден празнуват носещите имената Теодор, Теодора, Теодорина, Тодор, Тодора, Тодорка, […]
Koncheta Beli