КАСКЕТЧО И ЛАЙ….ИЯ ЗАЛИВ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
каскета

Каскетчо в Тиутър се развихри точно като пубертет, току-що открил магията на социалните мрежи. Без всякакви задръжки започна да си излива душата и простотията, за сведение на матриЯла, без да осъзнае, че Туитър все пак не е Севда ТВ и докато не си плати на тролчетата да го защитават там, нормалните потребители ще го попилеят от подигравки.

baner-zdrave

С интерес научих, че Каскетчо е възмутен от замърсяването на България, отпадъците, боклука, както и емоционалните изблици на политици /визирайки Президента Радев/. Каскетчо върло се закани да хвърли в затвора всеки, който замърсява и ръси отпадъци.

Бравос, ура, да живей! С четирите крайника съм „за“! И с още по-голям интерес ще наблюдавам изпълнението, защото нещо ми се бие с логиката твърдението на Каскетчо. Например като са каже „замърсяване“, всеки се сеща за Гълъбово и въздуха, който можеш на порции да си го режеш за престъпни отровителски цели. А тъй като сме лято, веднага се сещам за Лай…ния залив, както стана известна гордостта на Варна.

Затова с голям интерес ще наблюдавам как Каскетчо ще сложи прангите на варненския кмет и виновни лица, които не само са се издънили тотално, но и не са предупредили навреме за опасността. И да отбележа, че в голяма степен и заради това замърсяване, туристи по Черноморието няма. Другаде може и да е скъпо, но поне не те карат да плуваш в….ами да, в такова.

Каскетчо обаче не вижда проблем в тия работи. Нашите боклуци не са като вашите боклуци, нашите л…а миришат на рози, а отпадъците са ценна инвестиция.

Business Here

Цацаров поне си мълчеше. За да не става за смях. Обаче няма нищо по-жалко и смешно от дебила-работохолик!

Елена Гунчева, Фейсбук

КАСКЕТЧО И ЛАЙ....ИЯ ЗАЛИВ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Заплахите срещу Елена Йончева стигнаха до ушите на председателя на ЕП

() Предполагаемите заплахи на премиера Бойко Борисов срещу евродепутатката Елена Йончева получиха разгласа в Европарламента, съобщи базираният в Брюксел сайт EURACTIV.bg . Председателката на групата на Социалистите и демократите в ЕП Ираче Гарсия (Испания) изпрати писмо във вторник 30 юни до председателя на Европейския парламент Давид Сасоли с настояване за разследване, включително и със […]
europol_1