КОЛКО ДУШИ ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЯТ УТРЕ?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Утре е фатален ден за разпространението на епидемията. Оказа се, че болни има, със сигурност те не са само четирима, тъй като се изследванията се правят „на случаен принцип”. 75 годишната жена била вече на оздравяване – да е жива и здрава – и чак сега е изследвана. Ако не беше „хваната”, вероятно можеше още утре да бъде изписана. Говорим теоретично. И какво щеше да направи тогава?

БОЛНАТА ЖЕНА ЩЕШЕ ДА СЕ НАРЕДИ НА ОПАШКА ДА СИ ВЗЕМЕ ПЕНСИЯТА.


И така – утре стотици хиляди българи ще се наредят един след друг за получаване на пенсии. Те ще бъдат повече от друг път, тъй като първата дата, седми, беше в събота – тоест, сега ще бъдат три пъти повече от нормалното.
Едва ли някой ще се сети да сложи поне табели с молба чакащите да се нареждат поне на няколко метра един след друг. Или да изчакат някой ден. Няма как да чакат обаче, тъй като една част от възрастните хора буквално няма какво да ядат вече.


Някой ще каже – а защо не ползват банкови карти? Ами защото ги е страх, че банката ще им вземе безценните два лева за такса. Или ако пенсията им е 249 лева, примерно, банкоматът ще им даде само 240 лв, а останалите 9 ще си стоят така до следващия път. А с тези 9 лева ще ядат поне три дена. Освен това има и по-лош вариант – банкометът да има само 50-ачки и да пусне само 200 лева. За останалите 40 трябва да се идва друг път. И т.н.
За тези банкоматни драми не знаят нито Бойко, нито Бойка.
Отделен въпрос е, че самите банкомати може да се превърнат в огнища за зарази. Едва ли пенсионерите ще си купят ръкавици за еднократна употреба – преди да натиснат клавишите. Или съответната банка ще назначи служител, който регулярно да обеззаразява клавишите…


Така че утре е празник за вирусите!

автор: Евгени Тодоров из Facebook

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Защо Коронавирусът е полезен за Шайката?

0 (0) Дали цялата истерия покрай коронавирус не е някакъв театър? Замазване на случая барселонагейт? Замазване на въобще всички абсурди, които се случват в държавата? Първата и най-голяма полза от Коронавируса за Шайката, разбира се, е финансовата полза. Както и децата вече знаят, Шайката не се интересува от човешки животи […]
Koronavirus

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.