Логиката ми се губи някъде: Болниците били празни, но подготвят „Арена Армеец“ за полева болница

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
Guncheva1

ЗАРАЗАТА Е ТУК, ЛОГИКАТА Я НЯМА!

Не че не вярвам, че има зараза. Вярвам. Но пък логиката ми се губи някъде, направо си умря.

Всички трябва да си стоят по къщите, за да не се заразят от чистия въздух, но полицаите на КПП-тата на градовете /току-що с личните си очи ги гледам по телевизора/, нямат дори маски и ръкавици.

Коронавирусът е силно заразен, а родните избранници се гъчкат 240 човека в една зала десет часа и не се притесняват. Тоже премиеринът приема хора без маска и защитно облекло, а се знае как трепери над животеца си!

Слънчевите лъчи убивали вируса, затова забраниха на възрастните хора да излизат по слънце. Децата са най-малко уязвимите, но нямат право да си играят на детските площадки и дори да се разходят в градината. За кучетата обаче се разрешава.

Болниците били празни, защото хората се страхували да отидат за други заболявания, но подготвят „Арена Армеец“ за полева болница.

Мерят с дронове температурата на римляните, но никой не казва какво ще направят, ако установят болен там и къде ще го карат.

Общественият транспорт си работи, въпреки че повече от двама човека възрастни на едно място са забранени. Значи само шофьорът и кондуктора ще си джиткат с празния автобус из града?

Забранени били безцелните пътувания, но аз такива не знам, за да тръгнеш нанякъде винаги имаш цел, па макар и просто разходка. Това не е безцелно. Дефиниция на „безцелно пътуване“ няма.

Имаме най-много полицаи на глава от населението, но армията, която и без това ни е кът, ще излезе на улицата да ни /ги? / пази. Имаме жандармерия, но ще ни следят телефоните.

Това е резултатът, когато в криза управляват и****и!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Скандал, продавачка изпъди позорно висш политик от ГЕРБ

0 (0) Eкcпрeдceдaтeлят нa Oбщинcкия cъвeт в Бургac Кocтaнтин Лукoв днec бe пoзoрнo изхвърлeн oт мaгaзин в кв.Вeтрeн зaрaди нeприcтoйнo пoвeдeниe, aлaрмирa Флaгмaн.бг coбcтвeничкaтa нa търгoвcкия oбeкт Вeceлинa Пeтрoвa. Тя e възмутeнa oт пoвeдeниeтo му. Вeceлинa нe прoумявa кaк e възмoжнo тaкъв чoвeк дa e бил прeдceдaтeл нa Oбщинcкия cъвeт […]
Skandal
BulgarianEnglishGreek