НЕБЛАГОДАРНОСТТА Е ТЕЖЪК ГРЯХ. ПОДЛОСТТА – ОЩЕ ПОВЕЧЕ

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
йончева

Никога не съм харесвала Елена Йончева, заради което и преди година влязох в спорове с мои познати и приятели от БСП, които яростно я защитаваха. Честно казано, жена, която толкова години е изтърпяла да живее със СерГейчо, няма как да е читава. Но си мислих, че просто няма да е вредна.

Днес адашката показва истинското си лице. Нинова я наложи като водач на листата въпреки съпротивата на някои от БСП. Нинова стоеше до нея и я подкрепяше и на практика я направи евродепутат с прилична заплата. Ленчето обаче се врътна като околовръстна шафрантия и започна да плюе там, от където са я издигнали и са й осигурили поста.

Не е почтено. Не е възпитано. Не е честно. Още повече, че след като минаха евроизборите, Йончева не си показа физиономията няколко месеца, въпреки проблемите в България и надеждата на хората, че тя ще направи нещо или поне ще вземе отношение към проблемите им.Българите имаме една хубава поговорка по този случай: „Изтъка си сукното, ритна кросното!“.

Кой разбрал-разбрал! Затова почтеността и миналото трябва да са чисти и безспорни. На тези, на които разчитаме да работят за България!

Елена Гунчева

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Конкурсът за проект на сграда на Медицинския университет в София е опорочен!?

0 (0) Прокуратурата проверява сигнал за нагласен конкурс с награда от 180 000 лв. и бизнес за над 2 милиона. Конкурсът е за проекта на предстоящата нова сграда на Медицинския университет в столицата близо до Александровска болница. Изискванията са за 6-етажна сграда, а победители в състезанието са проектанти със 7 […]
d0bad0bed0bdd0bad183d180d181d18ad182 d0b7d0b0 d0bfd180d0bed0b5d0bad182 d0bdd0b0 d181d0b3d180d0b0d0b4d0b0 d0bdd0b0 d0bcd0b5d0b4d0b8d186

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.