НЕБЛАГОДАРНОСТТА Е ТЕЖЪК ГРЯХ. ПОДЛОСТТА – ОЩЕ ПОВЕЧЕ

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
йончева

Никога не съм харесвала Елена Йончева, заради което и преди година влязох в спорове с мои познати и приятели от БСП, които яростно я защитаваха. Честно казано, жена, която толкова години е изтърпяла да живее със СерГейчо, няма как да е читава. Но си мислих, че просто няма да е вредна.

Днес адашката показва истинското си лице. Нинова я наложи като водач на листата въпреки съпротивата на някои от БСП. Нинова стоеше до нея и я подкрепяше и на практика я направи евродепутат с прилична заплата. Ленчето обаче се врътна като околовръстна шафрантия и започна да плюе там, от където са я издигнали и са й осигурили поста.

Не е почтено. Не е възпитано. Не е честно. Още повече, че след като минаха евроизборите, Йончева не си показа физиономията няколко месеца, въпреки проблемите в България и надеждата на хората, че тя ще направи нещо или поне ще вземе отношение към проблемите им.Българите имаме една хубава поговорка по този случай: „Изтъка си сукното, ритна кросното!“.

Кой разбрал-разбрал! Затова почтеността и миналото трябва да са чисти и безспорни. На тези, на които разчитаме да работят за България!

Елена Гунчева

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

88 ден: Офисите на ГЕРБ, ОП и Воля стават законна цел на протеста

0 (0) За 88-ми пореден път протестиращи се събраха в центъра на София, в триъгълника на властта – между Министерски съвет, Президентството и бившия Партиен дом. Исканията на протестиращите остават без промяна – оставка на правителството на Борисов, оставка на главния прокурор, служебен кабинет и честни избори, предаде репортер на […]
протест-София-1
BulgarianEnglishGreek