Основателка на ГЕРБ: Срам ме е от вас, г-н премиер! Стига!

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)

Срам ме е от Вас, г-н премиер!
Уверявам Ви, силно е това чувство. Имала съм много поводи да се чувствам обидена, да понасям заради Вас обвинения, заслужено или не да зачеркнете с лека ръка най- важното в професията ми- съдебната зала!


Но сега се чувствам обидена и омерзена заради една друга жена- Нейно превъзходителство Херо Мустафа-посланик на САЩ в България. Човекът, който представлява свободата и демокрацията, за която и аз и много българи , в годините, през които Вие сте бил никой, сме се борили и отстоявали!


И когато станахте някой, се заблудихме от трогателните разкази и приказки като тези на Шехерезада. И носим своята вина, че повярвахме, че застанахме рамо до рамо със слугите Ви, с онези, които искаха само и единствени да са „ на хранилка‘, с посредствените и незначими като биография, изпъплили от нищото мижитурки. И ще носим тази вина докрай!


Но повярвайте- има такива, които сме истински- като биография/ с истински убити от Народен съд дядовци/, с истинска битка за демокрация и върховенство на закона, с истински интелектуален заряд, достоен да роди даже името на партията, с която така се гордеете днес!


Да , днес ние , истинските, Ви казваме- стига! Достатъчно сте излагал България, гражданите й, стига уронване на достойнството и честта на една жена, дипломат, мюсюлманка, за която, ако малко имахте познания, щяхте да знаете колко дълбоко наранявате. Не е моя работа да Ви уча на протокол, да наваксвам пропуски в знанията Ви и да имам надежди, че можете да се промените.
Просто Ви казвам- стига! Не искам да нося Вашия срам, не искам да бъда част от Вашата измислена реалност, аплодирана от също толкова фалшиви аркашки…


И Ви връщам капитанската лента, която ми подарихте символично преди много години, защото никога не съм била в отбора, който печели с измами и фалш и е този на слугите Ви, но с една надежда- да намерите начин да отмиете този срам от жените и гражданите на България!

Срам ме е от Вас, г-н премиер!Уверявам Ви, силно е това чувство. Имала съм много поводи да се чувствам обидена, да…

Публикувахте от Dushana Zdravkova в Вторник, 12 ноември 2019 г.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

След ПОД ИГОТО - Бабо Мравке на новобългарски

0 (0) – Госпожо, Мравке, накъде ще се локализираш?– За хранителния си режим, био вещества ще си събирам. А пък ти, хитинов елемент, накъде със този етно инструмент?– Аз отивам на ивент. Виж Калинката намери си един глупак и във фейса, статуса смени си с „брак“.– Хм, знам, че там […]
бабо мравке где така