Отворено писмо до БНТ, БТВ и НОВА

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
medii
снимка: вестник „ДУМА“

Написах това до БНТ, БТВ и НОВА, до момента реакция няма, няма и отговор. Няма, обаче и време за чакане, за това моля СПОДЕЛЯЙТЕ!
Ще почакам до 14.04.20 и ако няма отговор, ще изляза сама, с маска и ръкавици, и голяма табела с въпроси пред министерски съвет.

baner-zdrave

Отворено писмо

Уважаеми представители на медиите, Уважаеми г-н премиер, Уважаеми представители на банковите институции.
Обръщам се към всички вас с въпроса – до кога ще ни представяте невярна информация. По всички медии всеки ден се гърми, как са взети мерки за хората, как всичко ще бъде наред, как има 60/40, как има безлихвени кредити…

Това не е вярно, въпреки, че другите страни предоставят безвъзмездна помощ, а не кредит, с това няма да ви занимавам.
Въпроса ми е, до кога безлихвеният кредит до 1500 лв. ще съществува само в изказванията ви, а не в практическата реалност. Ще успеете ли, преди края на месеца, за какви хора ще е достъпен, лошо цкр ще бъде предпоставка за отказ, при положение, че парите са гарантирани от държавата, за колко време ще става одобрението, за колко усвояването?

Това са все въпроси, които хората като мен, в неплатен отпуск от 14 ти март си задаваме, ежедневно, когато трябва да изберем дали днес да купим хляб, мляко, маска или дезинфектант. Защото уважаеми, условията, в които живеем почтените и некрадливи хора в тази страна, не ни дават възможност да имаме спестявания, с които да се издържаме в момента. Ще се погрижите ли за гражданите най-после. Ние слушаме и си стоим вкъщи, а вие кога ще направите това, което сте обещали?

Business Here

Михаела Петрова, FB

Отворено писмо до БНТ, БТВ и НОВА 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

БОЕЦ: Защо има тестове за 240 депутати, а за лекари на фронта - не

() Сдружението подаде сигнал за тежки нарушения в болницата във Видин Гражданското сдружение БОЕЦ разпространи отворено писмо до Националния оперативен щаб. Активистите на БОЕЦ твърдят, че са разкрили потресаващи факти за битката със заразата в болницата във Видин, че са сезирали щаба и са поканили лично ген. Мутафчийски да провери синала […]
coronavirus-mask-infection-virus-4957673_0