Политически репресии! Инж. Николай Дренчев на разпит в ГДБОП заради Фейсбук статус

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
инж-Николай-Дренчев

Политическите репресии срещу ръководството на единствената опозиционна политическа сила в България продължават. Снощи, отново в извънработно време, организационният секретар на Възраждане – инж. Николай Дренчев беше посетен в дома си и му беше връчена призовка за явяване на разпит в ГДБОП днес в 10 ч. Причината е Фейсбук статус, публикуван в личния профил на инж. Дренчев. В условия на извънредно положение, ГДБОП работи извънредно в събота!

Oчeвиднo e, чe влacтимaщитe прибягвaт дo пoлитичecки рeпрecии, зa дa ce бoрят c Възраждане, чиито членове и симпатизанти явнo и cмeлo рaзкривaт прeд грaждaнитe пocлeдицитe oт нeкoмпeтeнтнитe дeйcтвия на правителството. Все още нямаме информация за проведения разпит.

Инж. Николай Дренчев е втория след д-р Костадин Костадинов в структурата на Възраждане. Организационният секретар на Възраждане е офицер от българската армия, бивш военен пилот на изтребител МиГ-23МЛД, успешен предприемач и баща на шест деца.

Припомняме, че д-р Костадинов също е призован за разпит на 30 март 2020 г. (понеделник) от 14:30 ч. в Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Поводът най-вероято е изразеното му мнение в телевизионно предаване по политически теми.

Очевидно, властимащите в България вече съвсем явно упражняват диктатура през XXI век в европейска България.

източник: vazrazhdane.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Борисов: Децата ни ще плащат за тази криза, България е готова да иска кредит от МВФ! (ВИДЕО)

0 (0) Премиерът Бойко Борисов обяви, че България е готова да иска кредит от Международния валутен фонд, в случай, че кризата, предизвикана от коронавируса, продължи повече от 3 месеца. Но предупреди, че трябва пълно обезпечение, защото „децата ни ще го плащат“, пише Лупа БГ. Борисов каза, че министрите ще се […]
боко