ПОРЕДЕН ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ГАФ НА БОРИСОВ

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
радев

Вместо да уважи българите и днешния празник, като си затвори устата, Борисов отново се развилня. Силно вбесен от речта на Президента Радев, Борисов в гнева си се нахвърли и срещу Путин, че насаждал страх в Русия и всичките му министри били болни. Това недоразумение дали осъзнава какъв дипломатически гаф направи? И докато например е възможно да направи подобен коментар относно президент на Горно Конго, то е недопустим гаф по отношение на човека, управляващ една от световните сили, с когото се съобразяват и Тръмп, и Джонсън и неговите приятелки Урсула и Ангела.

От една страна, добре е, че световните лидери със забавно снизхождение наблюдават просташките изцепки на българският мисир-председател, защото отблизо са запознати с умствения му багаж и разбират, че толкова си може. Но пък е много неприятно и срамно за България, защото подобни моменти остават и в историята.

Борисов все повече си изтървава нервите и гледа все по-лошо. Явно осъзнавайки, че се е провалил в налагането на страх, паника и пълно вцепенение на уплашените българи, започва като побесняла лисица да хапе всички около себе си. Вместо да използва празника днес, да се извини на българите, които нарече : „тулупи, нещастници, безделници, келеши, мисирки и прочие”, той продължава да обижда хората. Защото зад Президента Радев са повече от два и половина милиона българи. С всяка обида към Президента, на практика обижда и нас, които му вярваме и го подкрепяме.

Борисов харесва само този матр’’иал, който точи лиги във възхищение по него и слуша, без значение каква простотия му заповядат. Борисов не харесва смелите и храбрите, той харесва тези, които като дресирани кучета се подчиняват на заповедите му. Той не ни смята за народ, а за матриал и тулупи, които имат единственото предназначение да му се възхищават и да плащат.

Днес отново трябва да се запитаме кои ни управляват. И дали искаме да ни управлява човек, който заради личната си неприязън и страх от Президента Радев, прави дипломатически гафове по отношение на Русия и Путин, и обижда народа на тулупи, или човек, който на първо място уважава сънародниците си и се стреми държавата да върви напред и да има бъдеще!

Елена Гунчева, Фейсбук

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Борисов шашна с фалшива новина за 30 хил. починали от COVID за ден

0 (0) „Бързо и на място затискаме проблема – и става клъстър !“, обясни премиерът противоепидемичните мерки По случай деня на храбростта и Българската армия премиерът Бойко Борисов посети полигона при Крънча, където днес Специалните сили правят демонстрация на бойните си способности. По време на престоя си в базата министър-председателят беше съпровождан […]
борисов
BulgarianEnglishGreek