Професорът си отиде, но думите му ще останат НАВЕКИ!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
boko

Бойко Борисов е най-НЕобразования премиер от всички до сега. Казва, че се бори срещу комунизма, а комунизъм в България никога не е имало. Постоянно допуска гафове при всяка негова реч, което се дължи на ниската му образователна култура. Казва, че за БСП са гласували възрастни и неграмотни хора, а тези възрастни хора в по голямата си част са хора с висше образование и са построили всичко това, което той сега разграбва. Казва, че първи май е комунистически празник, а първи май е празник на САЩ. Канил съм го в студиото на Канал 3, той не може да каже две смислени изречения, отговаря с да и не, като ученик…!

ДА, ДУМИТЕ НА ПРОФЕСОРА ЩЕ ОСТАНАТ, А ТЕ ГО ПРЕВРЪЩАТ В БЕЗСМЪРТЕН!
Господата от партия ГЕРБ много често споменават, че тези които са против тях са комунисти и искат пак Живковото време да дойде… Не господа хората, които сравняват двата строя те не искат да се върне онова време, те просто ви показват, колко по зле живеем от време оно. Сигурно има и такива, заблудени, които си мислят, че гласувайки за БСП, ще върнат времето на Живков, не господа, не се заблуждавайте.

Времето на Живков няма да ви го върне нито Нинова, нито Станишев, нито самият Живков ще възкръсне от мъртвите и ще ви върне социализма. Напротив, Нинова се опитва да направи модерна социалистическа партия от западен тип, по подобие на социалистическите партии в Испания и в Португалия.

Така, че ако подкрепяте БСП и Корнелия Нинова, трябва да сте наясно за какво иде реч. Но вие господа и от ляво и от дясно можете да питате и можете да си задавате постоянно въпроси за това защо сме на този хал и защо демокрацията ни не е като тази в Европа. Много герберски тролове обичат да казват, и в Европа е така… КЪДЕ е така господа дебили и продажни душици…?

Във всяка една страна от ЕС, освен в нашата има перфектна здравна система, има перфектна осигурителни система, във всяка една страна от ЕС има свобода на словото и никъде няма друга държава, която да е член на ЕС и да е на 111-то място по свобода на словото. Демокрацията господа е право да говориш и да изразяваш мнението си свободно, без да се притесняваш. Кажете ми в коя друга страна битовата престъпност е на такова ниво, че възрастни хора да си лягат със брадви, пистолети и ножове.

Корупцията, има я навсякъде, но ние сме лидери, във всички други страни, освен при нас има осъдени политици, банкери и олигарси, а при нас всички дела са спрени или обвиняемите са оневинени. В коя друга държава от ЕС главния прокурор се назначава от премиера(Цацаров) или се посочва само една кандидатура от министъра на правосъдието(в случая Гешев) КЪДЕ по света има избор на главен прокурор, само от един кандидат…?

А сега другата тема… КЪДЕ има по прост премиер от нашия, защо всички премиери в Европа, когато се появят включително и премиерите на нашите съседи гърци, сърби, румънци, та дори косовари и албанци… се посрещат с респект и нужното уважение, а нашия става обект на подигравки. Още с появата си всички му се смеят, а после сам започва да се излага. Кой му даде и как си накупи толкова дипломи и титли…

Генерал, Доктор, 9-ти дан, 10-глупак…? Къде сте виждали по света генерал, който да не знае нито един чужд език, къде сте виждали доктор, който не може да цитира нито един цитат, къде сте виждали премиер, който дори и собствения си език говори много зле и постоянно допуска лапсуси…?

ИЗБОРЪТ Е във вашите ръце дами и господа, излезте и гласувайте против тази партия, която унищожи образованието, здравеопазването и икономиката, като изгони 76% от чуждите инвеститори и една трета от българите да се скитат по света.
Разберете, можем да ги махнем само с гласуване, гласуване за всички останали и срещу тях, но в никакъв случай няма да си отидат с НЕ гласуване, защото те си купуват 10% и още толкова си имат корпоративен вот. А вие трябва да излезете и да заличите тези 20%, което е реално и възможно. Благодаря Ви за вниманието!

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Над 330 пъти ръст на печалбата. Какво значи да те позлати държавата

0 (0) Броят на животните в България намалява, но Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) продължава да увеличава парите, които плаща за обезвреждане на животински отпадъци. Агенцията мълчи по въпроса какво налага харченето на тези средства. В края на юли БАБХ са подписали поредния анекс с “Еко БГ СЖП” […]
d0bdd0b0d0b4 330 d0bfd18ad182d0b8 d180d18ad181d182 d0bdd0b0 d0bfd0b5d187d0b0d0bbd0b1d0b0d182d0b0 d0bad0b0d0bad0b2d0be d0b7d0bdd0b0d187

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.