РОБСТВОТО – БОРИСОВ 3

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
5
(3)
мутафа

България е на път да бъде тотално погребана!

Всеки ден слушаме статистики за „загинали“ – не за починали! Промиват ни мозъците, а далеч ситуацията не е точно така както ни се представя в главните три медии, дори не желаем да ги споменаваме, за да им правим реклама!

Навсякъде те дебнат полицай, които чакат да ти съставят акт от космическа сума! Държавата създала ли е услови, за да може хората да заплатят този размер на акта?

Всеки ден незаконно се пропагандират заплахи как ще умрем, как ще броим чували с трупове, как ще идват хладилни бусове… И това се тръби от ЛЕКАРИ!

Това е всяване на страх и паника сред обществото! Заплашване, че ако не си стоим у дома ще умрем, или ще причиним смъртта на нашите близки!

Вече по новините не се тръби, че има загинали от катастрофа! Всеки вече е починал от коронавирус.

Цялата власт в момента е в ръцете на един – Борисов!

Всеки ден той излиза на брифинги, прекъсва тези които е назначил да го защитават, и се обяснява колко е велик и как без него Българя нямаше да я има!

Как помисли Борисов ( понеже той командва всичко, и ако някой все още вярва, че някои неща зависят и от други хора е в дълбока заблуда) за бизнеса?!?! 60 на 40 е така направено, с толкова бумащина, че да откаже всеки работодател, да се откаже от тази мярка!

Как помисли Борисов за всеки отделен работник?!?!-каза му да изтегли безлихвен кредит!

Във всяка една европейска държава, а и не само ( САЩ-например) се раздават безвъзмездно парични суми на засегнатите от COVID-19, а тези семейства, които имат деца, получават и бонус за всяко дете!

На хората вече им омразна да гледат СИК-аджията, и подчиненият му коремен хирург, който като гробар всяка сутрин съобщава черните статистики!

СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!

Прокарахте си законите за, които милеехте! Преброихте колите, които олигарсите притежават, но премиера пропусна да каже, че това са колите на неговите приятели, които получават всяка държавна поръчка! Един обикновен търговец не може да си позволи ролс-ройс!

Бързаме светкавично да кандидатстваме в евро зоната за да вземем милиарди… Но някой каза ли Ви, че тези милиарди не се дават даром и трябва да се връщат! Кой ще ги връща?!?! Бойко?!?!

България загива! Ще Ви трябва време да осъзнаете, че сте станали роби!

Здравна система-търговско дружество!

Образование-търговско дружество!

В една държава няма ли здравна и образователна система, която да работи адекватно, значи отпиши я! Всичко друго е безсмислено.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

СКАНДАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА! ЗДРАВИ ГИ ОТЧИТАТ КАТО БОЛНИ! ИЗСЛЕДВАНЕТО НА 1000 ПОЛИЦАИ В ПРОТИВОРЕЧИЕ С ЛАБОРАТОРНИТЕ ДАННИ! ЛЕКАР: НЕКА МЕ АРЕСТУВАТ, ЧЕ ГОВОРЯ ИСТИНАТА!

5 (3) Лекари са се организирали чрез изследвания да докажат че ситуацията в България не е такава каквато я описват.Изследването на 1000-та полицаи са в противоречие с лабораторните данни досега и това буди съмнения!Има здрави хора, които ги отчитат на болни.Здравните власт са си присвоили повече права за репресия.Лекар от […]
KOR4444

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.