Мутафчийски! Защо се мислите за Богове? Колко поколения децата ни ще плащат лудостта Ви?

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Maxresdefault

Уважаеми г-н Мутафчииски , с цялото ми уважение към Вас и професионалния Ви опит, искам да Ви уведомя, че държавата не е Болница! Не можете да я карантинирате, дезинфекцирате и изолирате, така както бихте го направили при инфекция в болница. Държавата е организъм, убиете ли този организъм убивате всички нас и нашите поколения!!!!!!!! Мерките за спазване на дистанция и лична хигиена са достатъчни! Останалите глупости които се творят могат единствено да ни затрият и като хора и като нация, както и да убият живота като цяло! За какво ми е на мен да съществувам мизерно, по долно от роб, след тоталното съсипване на всичко?

baner-zdrave

Колко поколения децата ни ще плащат лудостта Ви? Относно СТРАШНАТА епидемия – няма да си отидат повече от 5% от нас! А кой гарантира, че мерките ще намалят жертвите? Кой може да гарантира, че същите тези хора няма да си отидат от друго, ако така им е писано? Защо се мислите за Богове? Осъзнайте се преди да е станало късно!

Отговорете ще носите ли пълната отговорност за неминуемата разруха, която ще настъпи? Моля да ме извините за резкия тон, но не мога да съм безучастен наблюдател на последиците от паниката и настъпващата не криза, а пълна разруха за поколения напред и то заради евентуалното забавяне на епидемия, която така или иначе, бавно или бързо ще си вземе същите жертви!

Iliana Yankova, FB

Мутафчийски! Защо се мислите за Богове? Колко поколения децата ни ще плащат лудостта Ви? 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Радев: Няма да победим вируса само с глоби и насаждане на страх

() 10 години ни убеждават, че имало резерв, ежегодно без правила се харчат милиарди от т. нар. излишък, а кризата показа, че хазната е празна и трябва заем, изтъкна президентът „Не можем да спечелим войната с коронавируса единствено с ограничения, с глоби, с насаждане на страх“ Това каза президентът Румен […]
радев