Жена написа писмо до президента Румен Радев – какво пише вътре?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Жена написа благодарствено писмо до президента на България Румен Радев. Свърза се с екипа на Искра.бг с молба да го публикуваме, за да да могат думите ѝ да достигнат до повече хора.

Текстът е публикуван без редакторска намеса:

Румен Радев Вие сте президентът на Република България и на целия български народ! Вие сте обединител на нацията ни! Вие представлявате нашата страна пред всички държави в света!

Румен Радев Вие сте един истински, честен, достоен държавен глава! Вие – нашият президент стоите до всички нас – хората! Най-истинският човек в цялата държава сте именно Вие!

Изключително трогната, развълнувана и впечатлена съм от Вашата реч! Вашето слово по повод 19-ти февруари – денят, в който честваме 147 години от обесването на Васил Левски, е слово на истината!

Левски не обича склонени глави. Не да склоним, а да изправим глави сме дошли тук – на Паметника на Васил Левски. Време е да спрем да търсим утеха в историята. Време е да се отучим да черпим достойнство от саможертвата на героите ни. Свободата и достойнството нито се наследяват, нито могат да се вземат назаем. Всяко поколение води своите битки за тях. Нашата битка за идеала на Апостола е сега. Свободното слово, честните избори, разделението на властите са похитени и опорочени и днес се питаме: „Това ли е чистата и свята Република на Дякона?“

Не това не е чистата и свята Република на Дякона на България, в която се потъпква правото на хората да изразят мнение свободно и се прилагат мерки словото им да не се чуе!

Аз имам смелостта и ще кажа своето мнение. За първи път България има президент, който казва истината и назовава действителността в страната, свързана с проведените местни избори за кмет! Хареса ми и вашето изказване:

Считано от днес, официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество.

Гордея се, че живея в България. Гордея се с Вас – Румен Радев! В България има смисъл да се гласува единствено за президент! Държавата ще се оправи, когато се управлява от държавен глава. Докато не стане президентска република, няма бъдеще за родината!

Подкрепям именно Вас – президента на Република България Румен Радев ! Не дължите извинение за истината! Благодарна съм, че всички ние българите живеещи на територията на Република България имаме президент, който е честен, искрен и достоен!

Вие Румен Радев сте над всички кметове, депутати, министри. Вие сте Президента на Република България! Президент притежаващ качествата: доброта, смелост, отговорност. Умен, мъдър в своите думи и действия! Вие Румен Радев взимате най-правилните решения за Република България!

Изразявам своята благодарност към Вас затова, че сте с нас хората и ни показвате кой е верният път този на свободното слово и на истината! Пътят на честността, а не на лъжата, грабежите, корупцията в местното управление на избраните кметове на населени места в България.

Вие Румен Радев сте много добър президент, с лидерски качества и умения! Вие сте значим и важен! България е държава, в която важна роля имате Вие – президентът на Република България! Прав сте в своето изказване:

Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, да се замислят как управляват.

Лично на мен ми харесва увереността с която управлявате Република България. Вие изграждате доверие между себе си и нас хората.

Аз вярвам и имам доверие във Вас, но нямам доверие на местното управление в нашия град, защото не се спазват предизборните обещания.

Местните властващи в Плевен нямат диалог с хората. Няма прозрачност в управлението. Разочарована съм, че гласувах на местните избори. Беше грешка, която няма да повторя…

Благодаря Ви, че между Вас и нас хората има диалог. И той е доверието. Доверявам се на Вас, господин президент Румен Радев! Именно затова пиша своето писмо до Вас, защото имам доверие.

Пожелавам Ви здраве и успехи!

копирано от: iskra.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

БСП иска оставките на Борисов и Горанов заради данните на НСИ

0 (0) Румен Гечев депутат от БСП иска оставката на премиера Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов заради данните на НСИ. Според него изнесените данни на статистическата агенция са манупулирани от правителството и са неверни и няма смисъл да се правят и оповестяват. “Това не е национална статистика, а […]
Румен Гечев

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.