Българин предложи подкуп с ракия и суджук на полицаи в Италия

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

В Италия е задържан 47-годишен българин, а срещу него е повдигнато обвинение за подбуждане към корупция. Случаят се оказа толкова куриозен, че бе разказан по радиото и описан от централните ежедневници, предаде БНР.

baner-zdrave

Става дума за български шофьор, който бил спрян за проверка от патрул на карабинерите в южното градче Чериньола. Той бил без предпазен колан, а освен това превозното му средство не отговаряло на изискванията за сигурност и безопасност. За всичко това карабинерите започнали да пишат протокол за глоба от 180 евро.

Българинът обаче, извадил от една торба 3 бутилки българска ракия, три суджука като предложил и банкнота от 50 евро, за да се отърве от глобата. Карабинерите го задържали веднага с обвинение за подбуждане към корупция.

Със същото обвинение преди дни край Ровиго бе задържан китайски гражданин предложил на карабинерите 25 евро, за да пият кафе, а той да не плаща глоба, защото нямал застраховка на колата.

Случаи като тези приключват в съда.

Business Here

копирано от: novini.bg

Българин предложи подкуп с ракия и суджук на полицаи в Италия 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Испанското издание “Ел Периодико”: “Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиера на България”

() Испанското издание “Ел периодико” излиза днес със скандален репортаж под заглавие “Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиера на България”! Публикуваме без редакторска намеса оригиналния материал. “Антикорупционната прокуратура разследва дали българският премиер Бойко Борисов е свързан със заговор за “международно пране на пари” с крайна дестинация в Барселона. […]
El Periodico