Експерт потресе цял свят: САЩ създадоха коронавируса, но го изтърваха (ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
lekari

Коронавирусът е създаден в лаборатория в САЩ и оттам е занесен в Китай, заяви Нерик Романов от Канадския изследователски център “Глобъл Рисърч”.“Никой не посочва, че не много отдавна бившият зам.-министър на отбраната на Германия е посочил, че американците са патентовали този вирус още през 2015 г.

Затова да се говори, че той е възникнал случайно е съвършено неправилно. Такава комбинация в природата – няма. Този коронавирус е създаден от два вируса, които са различни.

Коронавирус при прилепите, които са топлокръвни животни и коронавирус при змиите, които са студенокръвни. Тези два вируса в един организъм не може да живеят. Освен това има четири добавки от СПИН, които му позволяват да проникнат в клетките на човека. Ако приемем, че клетките на човек са един сейф, за да се проникне там ви трябва ключ.

Този ключ е създаден изкуствено, заявява руския военен експерт и бивш член на комисията на ООН по биологическото и химическото оръжие”, заяви Романов.“Китайците ядат прилепи от хиляди години и никога досега не им се е прехвърлял такъв вирус. Такива пазари, като този в Ухан има във всеки един голям китайски град. Вирусът е бил подхвърлян там и в това няма никакво съмнение”, каза още експертът.

източник: noviniibg.eu

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

От утре - цялата полиция по улиците на Пловдив!

0 (0) От понеделник цялата пловдивска полиция се включва в  контрол по спазването на противоепидемичните мерки в града и населените места в областта.   Със заповед на началника на Областната дирекция на  МВР ст. комисар Йордан Рогачев  се прекратяват всички отпуски на полицаите от утре.   На национално ниво, той […]
мвр

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.