Френският президент: Европа може да е затворена до есента

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
макрон

Границите на страните от Шенген може да останат затворени миминум до есента, заявил френският президент Еманюел Макров на видеоконференция с ръководителите на синдикатите, предава BFM.

baner-zdrave

По думите на държавния глава той е песимист и смята, че трябва да се подготвим за дълъг период на изолация в Европа. В понеделник, 13 април Макрон ще направи обръщение към нацията. Очаква се той да обяви сроковете за затварянето на границите, в това число и между страните от ЕС.

Решението за затварянето на границите на Европа бе взето в средата на март заради разпространетнието на коронавируса. Според първоначалните намерения граници трябваше да останат затворени един месец.

По последни данни обаче пандемията продължава да бушува и на Стария континент, а в света заразените са вече 1 700 000 души.

източник: blitz.bg

Business Here

Френският президент: Европа може да е затворена до есента 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ПРОТЕСТ В СОФИЯ НА 13 АПРИЛ В 12:00 ЧАСА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИМА - ТВЪРДЯТ ГРАЖДАНИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ФЕЙСБУК

() ПРОТЕСТ В СОФИЯ НА 13 АПРИЛ В 12:00 ЧАСА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИМА – ТВЪРДЯТ ГРАЖДАНИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ФЕЙСБУК От няколко дена в социалната мрежа Фейсбук различни хора в различни групи споделят информацията за протест пред Парламента на 13.04.2020 година в 12:00 часа! Протест, който има за цел […]
protest