Измамна се оказа надеждата, че американците ще ни преборят корупцията

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

„Оказа се измамна надеждата, че американците вместо нас ще свършат голямата корупционна битка. Тежката работа се пада на нас”.

baner-zdrave

Така депутатът от „БСП за България” Александър Симов по Нова Тв коментира решението на американските власти да издадат забрана за влизане в страната на български съдия.

„Името, което беше обявено, трябваше да го търся в Google. Нямах си представа кой е той”, добави Симов, пише Блиц.

„Хората очакваха името на някой човек, който всички подозират, че е свързан с корупция. За съдия Миталов тепърва трябва да научаваме какви са основанията за подобно посочване”, каза още Симов.

Депутатът от БСП коментира и позицията на опозицията и речта на президента Румен Радев, с която свали доверието си от правителството:

Business Here

„Според мен БСП е на мястото си и върши своята работа на опозиция. Когато дойде времето БСП ще покаже своята сила“, допълни Александър Симов, цитиран от Новини.бг

„Личностната атака срещу Радев дойде като логичен завършек на целенасочени дейности срещу президентството. Атаките минаха всякакви граници. Не мисля, че има връзка между изказването на президента и записите срещу него“, завърши депутатът от БСП.

копирано от: bultimes.bg

Измамна се оказа надеждата, че американците ще ни преборят корупцията 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Румен Радев: Импийчмънтът няма да напълни язовирите, най-много да напълни площадите

() „Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни, хладилниците на хората и няма да видгне пенсиите. Импийчмънтът най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах.“ Това заяви президентът Румен Радев в отговор на въпрос какво следва оттук нататък и как ще работи с правителството, след като сред […]
Пумен Радев