Мъртви дървета и пчели заради 5G (ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
5джи

Десетки снимки, изпратени на Kla.TV, показват, че дори преди въвеждането на 5G, нашите дървета умират от излъчването на мобилните технологии. Sunrise изпраща Fake News на своите три милиона абоната с думите: „Когато 5G технологията разгърне пълния си потенциал, тя ще се превърне в защитната сила за нашата планета.“

И най-шокиращото нещо в това предаване: Едно изпечено дърво в Гейтсхед, до 5G станция. Пчелите падат на земята пред камерата – директно между две 5G антени. Така ли ще изглеждат скоро всички наши дървета и пчели? Затова харесайте, разпространете и споделете това предаване! Sunrise, втората по големина телекомуникационна компания в Швейцария, изпрати електронни съобщения на своите три милиона абонати със заглавието: „Защо 5G може да помогне на нашата околна среда“. Следват няколко откъси от него: „Това, което активисти искат, прави 5G възможно. Защото когато технологията разгърне пълния си потенциал, тя ще се превърне в защитна сила за нашата планета.

5G: климатичният помощник на бъдещето. Как новата технология може да помогне най-накрая за справяне с климатичните проблеми.

В нтелигентната ферма на бъдещето няма да бъде пръскано сляпо, а целенасочено поддържано. “ Фактът, че природата и нашите дървета вече умират от излъчването на мобилни технологии, показват десетки снимки и материал, изпратени до редакцията на Kla.TV. Убедете се сами, как нашите дървета по целия свят умират в последствие на мобилното излъчване и това години преди въвеждането на 5G. Обърнете внимание на стрелките върху следващите снимки и изострете зрението си за щети от мобилните технологии по дърветата. Това са шепа представителни примери ПРЕДИ въвеждане на 5G. Но как изглежда близо до 5G станции? Ще бъде ли 5G защитната сила за нашата планета, както обещава Sunrise?

Гейтсхед – град в североизточна Англия ни позволява да погледнем в бъдещето. В Гейтсхед бяха инсталирани 5G предаватели в уличните лампи. Вижте сами как се чувстват дървета в Гейтсхед, които се намират близо до 5G улични лампи. „Супер! Да вървим, да вървим, страхотно! Е, тук имаме дърво, не много красиво дърво, кората пада тук, цялата от лявата страна. Погледнете от лявата страна на дървото, погледнете дясната, това е добре. Сега погледнете дясната страна на дървото, погледнете листата, погледнете зелените листа. Да, много хубаво. Виж лявата страна – мъртва. Знаете ли защо? Защото това е точно до него. Вижте това. Виждали ли сте такова нещо в живота си? Точно тук е лампа, предавателят отгоре, така че как се обяснява това! Дясната страна на дървото, която не е точно до предавателя, която не гледа към него, там всичко е наред, вижте това.

Вижте, това е шокиращо, вижте всичко това: цялата кора пада, цялата е мъртва, напълно мъртва. Вижте кората. Всичко от ляво. Вижте, вижте колко е близо до лампата, тези 5G предаватели са смъртоносни. Ако всичко тово го причинява на дървото, помислете какво означава това за нашето здраве. “ Още дървета в Гейтсхед до уличните 5G лампи. Но това не е достатъчно. В Калифорния (САЩ) един минувач засне как безжизнени пчели непрекъснато падат на земята между две 5G антени. Вижте сами. Сиера Мадре Калифорния. „Интересно ми е, че тук имат тези неща и дори не знаят дали са безопасни за хората. Но мога да ви кажа, че определено не са безопасни за околната среда, защото убиват пчелите навсякъде тук и кой знае какво още.

Ето още една. Ако отидем тук, тук имаме две антени. Между тях, докато минавате тук, навсякъде виждате много мъртви пчели! На земята има мъртви пчели – много. Има друга кула на около 40 стъпки от първата. Идваме тук непрекъснато и никога не го забелязвах досега – тогава започнах да забелязвам мъртвите пчели и не можах да разбера защо умират. И тогава започнах да чувам повече за Wi-Fi и 5G. Вижте всички тези пчели! И това е между двете антени. Така че, това всъщност е още една антена тук – тук има тази, която има много повече канали и ако увеличавам така – тогава има още една. Те са на разстояние около 40 стъпки. И тогава снимаме тук – вижте – има пчели, буквално навсякъде по земята!

И това е точно между двете, така че аз просто се опитвам да документирам с това видео, което показва какво причинява тази технология на пчелите и колко повече би могла тя да причини на нашите деца и всички останали. Има още една пчела, която току-що е паднала на земята! “ След това унищожаване на нашият растителен и животински свят, видими за всеки учен и начинаещ, може да се говори само за фалшива новинарска кампания и умишлена дезинформация от страна на Sunrise. Ако дърветата умират поради излъчването на мобилните технологии и пчелите безжизнени падат по земята при 5G антени, то как влияе излъчването върху хората? Как се чувстват хората в апартаментите си пред и зад тези 5G улични лампи в Гейтсхед?

Или колко добре се чувстват хората в тези жилища? Според проучване в Швейцария около пет процента от анкетираните казват, че са чувствителни към електромагнитно излъчване. Независимо от това, електрочувствителните хора в нашето общество биват класифицирани като луди и на всичкото отгоре лекувани от лекарите с психотропни лекарства. Фактът, че хората функционират в атомната си структура почти по същия начин както дърветата, беше обяснен от д-р инж. Ервин Тома на 15-ия антицензурен конгрес или AZK по следният впечатляващ начин: „Така че, ако някой ми каже:„ Ти си дървоглав “, това не е обида за Бога. Тогава трябва да му отговоря: Разбира се, това е дървена глава, но слава Богу.

Разликата наистина е само в това, че някои, някои, някои съвсем малки атоми са поставени по различен начин. Бих искал да ви дам впечатляващ пример за това, колко сме свързани, колко неразривно сме свързани с природата, със сътворението. Разказах ви, че това чудно-вещество, което кара гората, което я кара да процъфтява и да се развива, това е хлорофилът, зеленото багрило. Ако погледнете молекула хлорофил под микроскоп, ще видите една структура, която е невероятно красива. Може най-добре да се сравни със снежен кристал. Прекрасна геометрична структура с въглерод-водород, въглерод-водород, геометрично подредена. Там сравнително много навътре има един пръстен от азотни атоми, а съвсем в средата, доста странно, една точка от магнезий, един атом. Този магнезий по отношение на общата маса е толкова малък, колкото когато сложа на масата трохичка сол.

Това не е релевантно за масата. Много е малко. Независимо от това се намира в средата. Така че има някакъв смисъл. […] Ако премахна този магнезий в средата и го заместя с железен атом, тогава не съм променил нищо в масата на цялостната структура. Това е толкова малко, че то няма значение. Но щом вмъкна желязото вместо магнезий, цялата структура става червена и вече нямам хлорофил, а хемоглобин, нашата кръвта. Така подобно, толкова свързано, толкова близо сме до дърветата.“ Заключение: Човекът и природата страдат от излъчването на мобилните телефони, докато мобилните гиганти като Sunrise, правят милиарди печалби и разпространяват подвеждащи фалшиви новини Fake News на милионите си клиенти.

Това трябва да се промени! Затова разпространете това предаване по електронната поща и по всички известни канали за социални медии. В този контекст имайте предвид, че доказателствата от дървета, повредени от мобилни устройства, стават все по-редки. Не без причина дърветата се изсичат близо до нови 5G предавателни кули навсякъде. Федералната асоциация за опазване на околната среда и природата в Германия BUND, говори буквално за „истерия“ във връзка с масовото изсичане на дървета. (www.kla.tv/14247) Имате ли допълнителни кадри или снимки на пострадали дървета чрез мобилните технологии? Изпратете ни тези по електронна поща на kontakt@klagemauer.tv или на нашия уебсайт под „Klage einreichen“ „подайте оплакване“. Всички видеоклипове на Kla.TV по тема 5G могат да бъдат намерени на www.kla.tv/5G-Mobilfunk. Разпространението на нашите продукти чрез вас е единствената ни награда.

Затова харесайте, разпространете и споделете това предаване!

източник: kla.tv

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Белгия забрани груповия секс

0 (0) Министърът на здравеопазването на Белгия заяви, че забранява „несъществените“ сексуални дейности, в които участват повече от трима човека. Причина за решението й е силно заразният коронавирус, съобщава World News Daily Report.  Де Блок заяви, че е била принудена да действа дръзко, тъй като Белгия има славата на „европейска […]
белгия

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.