Проф. Монтанари: „От коронавирус в Италия са умрели само 3-ма души. Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
5
(1)
prof-montanari

Професор Стефано Монтанари – нанопатолог, интервю за коронавирус.

На 19 март каналът byoblu24 излъчи голямо интервю с нанопатолог с 40-годишен опит в операционните зали, лекар и професор Стефано Монтанари.

Това е шокиращо интервю, защото той каза, че в действителност от коронавирус в Италия са загинали само 3-ма души. Но какво убива, ако не вирус? Ще дам откъс от неговото интервю.

– Нашите политици направиха всичко за последните 10 години, за да унищожат италианската медицина. Отделения и цели болници бяха затворени, персоналът беше уволнен. Когато чуя, че в Италия е най-доброто здравеопазване в света, отпускам ръце и не само тях. Това не е вярно!

Бяха закупувани минимални количества оборудване и консумативи. Разходите за здравеопазване бяха съкращавани безпощадно. Плюс огромна корупция. Това, което в нормална страна струва 10 евро, в Италия – 20. И тези минимални налични средства бяха изразходвани бездарно. Например, по някаква причина закупиха 27 милиона дози ваксина срещу свински грип, които след това изхвърлиха, а за респиратори пари няма.

Нашето здравеопазване не беше готово за толкова много пациенти с белодробни усложнения. Това, с което е опасен този вирус. Но проблемът не е във вируса!

Да, вирус има, той е напълно нов. Все още не мога да кажа със сигурност дали са го произвели в лаборатория, или е от прилепи, или от някъде другаде. Що се отнася до мишките, аз наистина се съмнявам в това, можеха да кажат и, че е от еднорог.

Мога да кажа със сигурност – той е нов и е млад, мутира с космическа скорост, все още е във фаза на търсене на своя статус, в който ще застине след това. Вчера това беше един вирус, а утре – друг вирус. В Италия не е вирусът, който е бил в Китай. А в Германия не е същия като в Италия. Той също има невероятна пропускливост, той е патологично заразен. Но при здравите протича безсимптомно.

По мои предположения, ако направим тестове на всички граждани на Италия, ще установим, че поне половината от населението вече е положително.

Всички приказки за ваксина при тези условия са мошеничество от световен мащаб. Той мутира толкова бързо, че не можем да го стигнем, със създаването на ваксини. Затова за този вид вирус не може да се прави ваксиниране. Ваксинирайте се и можете да го преболедувате 200 пъти. Срещу него не се развива имунитет!

Ако преди 50 години кажех на моя ръководител за възможността да се ваксинирам срещу коронавируси, той щеше да ме изхвърли през вратата. Ваксините срещу SARS са гениална идея и лъжа на фармакологичния бизнес. Сигурен съм, че ще приключи с това, всички да сме длъжни да бъдем ваксинирани и те да спечелят своите милиарди от това.

Откъде са камионите с трупове? Защо има толкова много мъртви? Причината е разрушената медицинска система на Италия. Старата система би се справила с това натоварване.

Това, което наблюдавам сега, е някаква апотеоза на безумието. Нас ни ръководят „капитаните на Скетино“, които абсолютно не разбират какво правят. Или отлично разбират и знаят своята цена. Компетентността на ръководителите е крайно ниска.

Защо са нужни гумени ръкавици? Защо са тези маски? Ръкавиците имат разрушителен ефект върху естествената защитна бариера на кожата. Имаме много умна кожа! Маските като цяло са смешни! За здравия човек това е същото като да поставите ограда от пръчки срещу комари. Около нас има милиарди и милиарди вируси. И ако има коронавирус близо до вас, маската изобщо няма да ви защити. А ако човек е болен, тогава трябва да сменя тази маска на всеки 2-3 минути. В противен случай това също няма смисъл.

– Хората не трябва да седят у дома, в страх и без движение – казва д-р Монтанари – Хората трябва да се движат, да ходят на слънце, това сега е лишаване от витамини. Правителството със своите мерки влияе изключително вредно на здравето на населението. Дори ако човек прекарва вируса безсимптомно, тоест по същество е здрав, те казват, че е болен и че това ще се отрази на здравето му. Както и на здравето на всички, които сега наплашени седят у дома, не получават витамин D, водят заседнал начин на живот, в несигурност за бъдещето си. Считам, че рисковата група – пенсионерите – също трябва спокойно да излизат на улицата и да водят нормалния си начин на живот. Затвореният живот ще убие повече хора, отколкото коронавируса. Макар че, може би това е целта. Това е другата страна на абсурда!

Има важен момент, който не е в моята компетентност – това е икономиката.

Сега всичко е затворено, с изключение на борсата. Тя беше паднала почти до дъното. Само борсата работи и милионерите могат да купуват лакоми предприятия на много ниски цени. И когато бъде подаден сигнал за приключване на „операцията“, те изведнъж ще се окажат собственици на огромни богатства. Милионе-рите ще станат милиардери, богатите ще станат супер богати, а средната класа ще стане бедна класа.
Смятам, че всичко беше устроено заради това. И в името на бъдещите милиарди печалба от уж прекрасна ваксина. От вирус, от който не може да има имунитет и следователно не може да има ваксина.

Интервюто на Проф. Стефано Монтанари в Youtube:

MILANO
COSI’ DIVENTEREMO IMMUNODEPRESSI PER LEGGE – Stefano Montanari #Byoblu24

източник: zen.yandex.ru

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Нова мярка: Излизането от вкъщи да се обявява с SMS

5 (1) Излизането от вкъщи може да се обявява с SMS, подобно на системата за плащане на синя и зелена зона. Това обяви председателят на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски като част от по-строгите мерки, които се обмислят от щаба. По-рано вчера той обясни, че заради масово неспазване на разпоредбите за […]
Mutafchiiski 1

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.