Световните медии за Мая Манолова: Вижте тази жена от България

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

Вижте тази жена от България – тя се бори с климатичните проблеми в страната си и така за глобалната политика и за замърсяването в световен мащаб. Алармира Европейските служби за това, което се случва в нейната страна. Правителството на нейната страна е потънало в лъжи икономически и екологични.

Страната им е се превръща в Европейско сметище, а проблемите с глобалното затопляна и с водата силно вълнуват тази жена. Името и е Мая Манолова и е втора по народно одобрение в страната си България. Политолози и социолози и дават висока оценка за дейността и. Манолова е сред хората и е регистрирала гражданско сдружение „Изправи се БГ“ И те се изправят срещу глобалните проблеми на планетата, а именно замърсяването, изгарянето на смет, което води до замърсяване на въздуха и подсилва парниковият ефект и проблемите с водата.

Именно от такива лидери има нужда света, защото повечето правителства говорят за екологичните проблеми, но ги финансират като в Китай продължават да строят електрически централи за изгаряне на въглища.

Прави впечатление, че в България се изграждат заводи за изгаряне на смет, което не е добре за глобалното замърсяване и отделянето на въглеродно емисии в атмосферата. Мая Манолова се бори срещу това и спира изграждането на не един завод! Световната общественост следи работата на такива активисти, защото голямата глобална борба със замърсяването се води с множество малки Битки за това!

Коментарът на 24chasa.eu, че няма как да не бъде забелязана работата на Мая Манолова като тя спря изграждането на не един завод, тя се бори за промяната в България и така допринася до световната и глобална промяна на климата.

Ние можем да заявим, че Мая Манолова в битката и с мафията на боклука се превърна в лидер в страната ни за борбата с климатичните проблеми и ролята и един ден ще бъде оценена от идните поколения. Защото делата днес отекват във вечността!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

копирано от: 24chasa.eu

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Паниката ще нанесе повече щети от корона вируса

0 (0) Денят ни започва с брифинг от щаба на инфекцията. Половината от новинарските емисии са за това в кой град колко души са кихнали, колко са били с температура, колко са пристигнали от Италия и колко са болните в Китай. Правителственият самолет докарва ученици от Милано. Пилотите на самолета […]
Katsarov Bnr

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.